用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 創價 2007 K1家長入來傾下^。^
樓主: janetngan2
go

創價 2007 K1家長入來傾下^。^ [複製鏈接]

Re: 創價 2007 K1家長入來傾下^。^

Hello everybody,
我係創價 k1 下午班
大家好!
zhenzhe :-P

Oscar媽
 我有講過,個校長都見過啦......
不過我而家有返工呀,而且又多左個妹妹呀,我放工係2:30p.m,所以希望亞仔可以讀上午班呀.....
Oscar媽 寫道:
灝霖媽媽,

你記唔記得我呀!!
聽到學校收左你仔仔好開心呀!!
你有冇同學校講過仔仔既問題呀!!

醒目開學勳章

灝霖媽媽,

灝霖多左個妹妹呀!!   
幾大呀!!
咁你有冇同學校講想轉上午班..

天使兒 寫道:
我住深井, 校車個車程都幾好.
由屯門出發, 我呢度差唔多係尾站...

我想幫女女報明年k.1,知道有校車由屯門開會經我屋企,想問你仔仔係咪上午班?校車幾點上落車呀?唔該晒!

Oscar媽,ophelia,liwoodma,
唔該晒!

Oscar媽,
我仲想問白色波鞋係咪咩款都得架?
定還是一定要白飯魚架?
成日麻煩你真係唔好意思呀!

Michelmcy,
我以前都係住喺將軍澳新都城架,
但有咗囝囝之後就搬咗去99太子度住,
所以返學都算近囉!
第時有乜事我都可以好近幫你睇住你個仔先架!

ernestfu,MAYMAYNG,zhenzhe,
歡迎歡迎!

patBmom

波鞋係咩款式都得, 只要係淨白色就得ga la...

醒目開學勳章

Hi bosco,
校車我個日問左青衣區個姨姨,佢話由青衣返學校大約半個鐘內就得,不過我個係中間站,車費就$750/m。
我都未試過係青衣直接去學校,不過我諗如果係青衣去就坐車出太子再轉taxi會化算些,我16號個日太熱唔想行就係學校坐taxi返屋企,要成$9x蚊,好貴呀...

Hi Oscar媽,
我見學校既通告一直都無講過要收茶點費既? 你知唔知一個學期要幾錢呀?? thanks!

灝霖媽媽,
我都幫囝囝轉緊上午班呀,打過去學校問,佢話最快要星期六先知result呀....

Pinocchio,

學校無茶點費架 ^^

醒目開學勳章

Pinocchio,,

創幼係冇茶點同其他雜費..   

醒目開學勳章

Pinocchio

這是我的個人意見..
我覺得小朋友搭校車一程來回學校同屋企會好些..
因為唔需要擔心好天晒..落雨淋..
如果自己湊返放學落雨會好痳煩架

Oscar媽,

我想問吓, 學校係咪可以參加童軍架   因為我見到 website 裏面既教師簡介, 有幾位係有童軍訓練既.  咁幾大個先可以參加呀    k.1學生可以嗎  

patBmom,

我雖然唔係住寶琳果邊, 但我都經常行新都城架  :  :

醒目開學勳章

Michelmcy,

童軍係 k3 畢業後返創幼參加架!!!

Pinocchio,

希望你囝囝可以轉到上午班,可以一齊坐校車   .

好開心呀.              
今早收到學校電話話我囝囝Ryan可以轉上午班呀!       
放心晒囉.
你地又點呀, 收唔收到電話呀? 希望大家都冇問題啦.
該用戶已被刪除

Hi ballball / Oscar媽,
oh..ic..咁可唔可以比小朋友帶食物返去做茶點架,唔該晒   

Oscar媽,

我都係會比小朋友坐校車返呀,因為我係返工媽咪黎架,而且我覺得搭校車既時間都ok喎,個負責既校車姨姨話半個鐘到就返到學校啦,多謝你比意見我。

Oscar媽 寫道:
Pinocchio

這是我的個人意見..
我覺得小朋友搭校車一程來回學校同屋企會好些..
因為唔需要擔心好天晒..落雨淋..
如果自己湊返放學落雨會好痳煩架
‹ 上一主題|下一主題