用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 黃大仙聖母2005-K1請進!
樓主: wkf
go

黃大仙聖母2005-K1請進! [複製鏈接]

Re: 黃大仙聖母2005-K1請進!

catrickymok
我本身都係派下午班, 交留位費時, 以書面寫封信俾校長, 要出年大約5月交其他費用前1至2日通知得唔得.

AA, 上午班d小朋友會叻d, 你囡囡會唔會吃力呢? 我又擔心我囡追唔上其他小朋友...所以仲諗緊係咪應該同佢轉上午班...

呢個topic very 難search, we are not so active to talk and always '逐"後...有時找十幾頁 do 找唔到, 不如轉去黃大仙媽咪樹嗲好唔好?

Wong Tai Sin
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

catrickymok 寫道:
AA, 上午班d小朋友會叻d, 你囡囡會唔會吃力呢? 我又擔心我囡追唔上其他小朋友...所以仲諗緊係咪應該同佢轉上午班...

catrickymok,
其實要睇小朋友, so far, 都ok, 最緊要讀得開心, 我係因為上午時間比較容易控制, 所以轉上午, 放心啦, 小朋友學習程度個別不同, 唔好比太多壓力自已及小朋友.

貓貓Sharon,

黃大仙媽咪樹, where is it?

All moms,

會唔會做動物帽?

芊蕾媽媽

Hi,

我同囡囡做

芊蕾媽媽

係wor,要做動物帽,無咩頭水tim   

就黎放假la,咁長假期都唔知個女在屋企點消磨   

Cook,

加油呀, 試

chowyvonne 寫道:
貓貓Sharon,

黃大仙媽咪樹, where is it?

All moms,

會唔會做動物帽?

Pls go to "媽媽會所" - CLICK "WONG TAI SIN" then you will see the new topic.

芊蕾媽媽
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

貓貓Sharon,

見到啦, Thank you!

芊蕾媽媽

怏 d 入 hui talk lar!

唔好意思呀, 我想攞妳地小小意見呀,協恩幼稚園同聖母幼稚園我都在考慮當中,想問妳地覺得聖母幼稚園好唔好呀,而小學同中學係咪都係band one, 英文得唔得呀,小學係私校就100%收幼稚園生,咁中學呢?係咪全都是直升呀,sorry,我好多問題. thank you.
‹ 上一主題|下一主題