用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 終於收到York PN班回信
樓主: Vlone778
go

終於收到York PN班回信   [複製鏈接]

回覆:終於收到York PN班回信

12/11interview ~ 我都係冇pn offer, 但係收咗佢14-15年K1 pm, 唔知可唔可以轉番am呢?

AJH  You can write to York and request.  發表於 12-12-14 14:11

回復 littlefatmouse 的帖子

我都係11月12日 interview 的

引用:12/11interview+~+我都係冇pn+offer,+但係

原帖由 elizamama 於 12-12-14 發表
12/11interview ~ 我都係冇pn offer, 但係收咗佢14-15年K1 pm, 唔知可唔可以轉番am呢?

...
請問有K1 offer的是细B嗎?

回覆:BearBearMummy 的帖子

我都今日收到信再下年K1 pm offer..我個係1月大B, 但面試果日擺明眼瞓,全程當個老師透明,咩都唔做,連禮物都唔拎,竟然反而拎到K1 offer,可惜係下午班,轉到上午我都想轉..如果收PN反而未必讀,又貴又得兩個鐘,而家收K仲好,仲要$996留位費下年11月1日前決定唔讀可以拎翻票唔過數,過左限期唔讀都仲可以拎翻啲書,仲好過其他學校交$660無得退既留位費@@"..

我BB 23號見完都未有信,但希望收到K1offer 多d, 起碼不用2歲人仔越區返學。但真的有此offer?

引用:我都今日收到信再下年K1+pm+offer..我個係1

原帖由 Jasmin映 於 12-12-14 發表
我都今日收到信再下年K1 pm offer..我個係1月大B, 但面試果日擺明眼瞓,全程當個老師透明,咩都唔做,連禮物都 ...
請問係你本身申請下午pn定上午pn 呀?

回覆:BearBearMummy 的帖子

我個係6月BB, interview時都係麻麻,一d做到一d做唔到,其實都唔知學校點樣收pn, 點樣收k1?  如果覺得BB唔ok, 但又比k1位,好似好奇怪咁(純粹好奇!)

暫時有k1 offer嘅都好似係pm呀!其實有冇人有k1 am呢?

引用:我都今日收到信再下年K1+pm+offer..我個係1

我都今日收到信再下年K1 pm offer..我個係1月大B, 但面試果日擺明眼瞓,全程當個老師透明,咩都唔做,連禮物都 ...
我仔當日都表現麻麻,希望有k1

請問比定既K1係國際班?還是粵英班?有沒有得選擇?Thx!

manyjennifer 發表於 12-12-14 17:15
請問係你本身申請下午pn定上午pn 呀?

我本來申請上午PN,我覺得無乜關係,可能K offer只有PM都唔定,AM位總要留俾N班學生吧?

yannie_wyh 發表於 12-12-14 18:28
請問比定既K1係國際班?還是粵英班?有沒有得選擇?Thx!

係俾國際班offer! 無得揀!

回復 Vlone778 的帖子

agree!!!!!

回復 BALL_B116 的帖子

thanks!!!
BTW~PN is that only got international class????

引用:Quote:manyjennifer+發表於+12-12-14+17:15

我本來申請上午PN,我覺得無乜關係,可能K offer只有PM都唔定,AM位總要留俾N班學生吧? ...
Oic ,唔該哂, 咁即係一定要返下午啦!咁又唔係咁好啦!其實york好難轉到上午的。

Nov 23 interview

Got a confirmation letter today.

PN PM( Feb Big Boy)

回覆:yancandyan 的帖子

引用:Nov+23+interview Got+a+confirmation+let

原帖由 inamoriizumi 於 12-12-14 發表
Nov 23 interview

Got a confirmation letter today.
Congrats! Did your baby perform well in the interview?

‹ 上一主題|下一主題