用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 St Cat PN Application
樓主: kwansara
go

St Cat PN Application [複製鏈接]

原帖由 CCFU 於 11-12-14 13:29 發表
cat8141210

想請教下你...

兩間st paul也是同一個校舍 ? 但就分左兩批老師去教 ?

以我所知應該係同一個"山頭"黎架喎...
佢地幼稚園,小學,中學,教堂和醫院係同一個位置...
分幾多批老師我就冇問到咁DETAILS...
你睇下呢個LINK有冇野幫到你?
http://spn.edu.hk/CausewayBay/CB_frames.htm

原帖由 cclemon2009 於 11-12-14 13:58 發表
好似分開校舍,半曰和全曰分別,
全日好似幾貴,一路以來都沒有學卷

我之前打過去問...
佢答我今年係$6300學費一個月...
貴到呢...
但如果佢保證係直升而囡囡又考到入去既...
我唔食都比佢讀架

原帖由 cclemon2009 於 11-12-14 14:24 發表
冇去st cat and hkps吾緊要,等於冇買六合彩即,我都冇排st cat,只是中午撞吓彩睇吓滿額未,最後交咗。
其實下年k1再來,至於st Paul ,諗清楚接送時間,例如3號風球,突然校內病等急事,要有家人盡快去到,搬屋都是辨法。 ...

你個六合彩TERMS好搞笑XDDD
SC同HKPS冇報我都算架啦...
我唔太覺得可惜...
因為HKPS係我本來想報唔記得拿FORM(呢個自己抵死)...
SC係本來都冇打算報...
因為冇校車又交通不便...
點知仲要去通宵排隊...
如果一早比我知道係咁,
我一定唔會去報添!!

唔係直升架,n4 9月份小學校長會去幼兒園interview

原帖由 cat8141210 於 11-12-14 16:44 發表

我之前打過去問...
佢答我今年係$6300學費一個月...
貴到呢...
但如果佢保證係直升而囡囡又考到入去既...
我唔食都比佢讀架

我都收到St Cat 封信lu, 唔知有幾多人 in 呢?
‹ 上一主題|下一主題