用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 "如何教寶寶百科知識"
樓主: SK1
go

"如何教寶寶百科知識" [複製鏈接]

Hello, 我也想加入.
我可以做
Galaxies [PPS:appleCC] [智力綱領(1): appleCC]
(因我見Galaxies 未有人做,而我對這方面有興]

我也想加入

hi,

我也想加入,我可以做Works of Leonardo da Vinci。应该怎样开始呢?

我是新手媽媽,請問可以怎樣做? 我有甚麼可以貢獻?

原文章由 alf 於 07-8-10 07:13 發表
我都想加入, 我可製作普通話的pps.有何選擇?

(**請從這裡開始複製大表**)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
如果你想加入我們的行列,你只需在這裡留言,複製以下最新的大表, ...
... [/quote]

try again

唔好意思,我都想加入,睇見你地製作人的成果好佩服呀,我一路追緊你地之前的文章追到九十幾頁咋,仲努力追緊,不過我仲未買到本"如何教寶寶閱讀及百科"但已托朋友訂緊,我都好想睇你地的資料!
另外,因為未買到"如何..."所以有d問題想問問,宜家我囡囡3個半月大,我想比佢睇左字咭、點數卡先,咁我應該整d乜字?同埋點數卡係點架?

我想加入大家行列!!

我想加入大家行列!! Pls contact me!

-我很會上網挑適用,解晰度夠的圖.
-4我能交出優質無雜訊的英文音效,且會編輯音效
-只要有範本可循,我可以上網找資料填寫poi

1.會員姓名:[laulok].
2.會員身份:我是[新]會員.
3.我是[要工作]的媽媽.
4.我的百科製作專長:.
如上
5.我最害怕承製的百科工作:[無]
6.我[已經]過杜曼博士之"如何教寶寶百科知識書"
7.我[know]百科的完整製作過程.
8.我較想做有關[any but not math]分類的百科檔案.
9.我寶寶的年紀:2&1/2 yr old
10.我對本會的建議或期待:[]
11.我目前正製作中的百科名稱,預計何時能完成:[無]
12.我曾發表的作品名稱:[無]
13.我的信箱郵址:[candyyuenma@gmail.com]
14.我目前在嚕嚕米那是登記第[無]級會員資格.(無)
‹ 上一主題|下一主題