用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 小一結果-衰左既過黎吹下水啦(放鬆下) ...
樓主: iloveyoub4
go

小一結果-衰左既過黎吹下水啦(放鬆下) [複製鏈接]

Re: 小一結果-衰左既過黎吹下水啦(放鬆下)

咁...你有物野高見, 過兩招泥駛下好喎, pm 比我都得架, 我而家返工, 成日掛著上 bk, 回家又上, 真糸遲早比人炒, 仲要崖到六月先有結果, 諗起都煩

mimigirl

教統局會自動計適齡果10分,如無超齡既話就會有架啦

mimigirl 寫道:
各位媽咪:

一直都聽說適齡有10分,但為什麼我總是找不到在何處有列出那10分?表格上沒有,說明書也找不到。請問有沒有媽咪可以告訴我?雖然已經過了自行派位...

Thanks.

katiekma

都唔係d咩野高見呀,不過就聽左老師/朋友/bk媽咪既經驗點去部署,再自己諗咁囉,講真我都唔敢諗大抽獎得架,e+係要部署叩門既準備囉

katiekma 寫道:
咁...你有物野高見, 過兩招泥駛下好喎, pm 比我都得架, 我而家返工, 成日掛著上 bk, 回家又上, 真糸遲早比人炒, 仲要崖到六月先有結果, 諗起都煩

[quote]
iloveyoub4 寫道:
hoganmama

你既問題亦都係我既問題    我地真係要問清楚諗清楚好d,最驚攪到2頭唔到岸....哭都無謂

[quote]
hoganmama 寫道:
其實好似我地選德田兆強第一, 第二第三係咪唔應該選d多人選gei呢? 因為派都派比第一志願la, 係咪應該選聖愛德華, 陳呂重得, 官塘聖約翰第二? 定抑或話之佢, 博一博, (1) 德田兆強 (2) 平田兆強 (3) 基顯…    [quote]
katiekma 寫道:
唔知你地覺得陳呂重德

醒目開學勳章

想問德田同平田,邊間係千禧校舍果間呀?

仲有點解唔好將本區最hit 果3 間擺哂係"月部" 頭3 位呀?

thanks!

早晨呀各位

48網排位表開左檔啦,有興趣就過去吹下水啦     

本區唔止最hit 果3 間會滿額,一定要小心,因為佢第1志願已經滿額,你填第2志願实wor啦!拋去無雷公咁遠就黑過墨

iloveyoub4,

Thanks for your reply.

mimigirl

34 net, 有什麼school 可選擇

ttma
‹ 上一主題|下一主題