用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 有冇好的中文補習?
樓主: ne6za
go

有冇好的中文補習? [複製鏈接]

醒目開學勳章

catcatmom,

can u pm me the chinese bad centre and the english good centre too? thanks.

please pm me too

回覆 1# moyan 的文章

catcatmom,

Please check pm.

Thanks!
:-) :-) :-)

回覆 4# catcatmom 的文章

Can you give some information of english centre for a F.2 student

原帖由 ykitty 於 11-3-6 19:37 發表
Can you give some information of english centre for a F.2 student

I also want it..Pls PM me.  (F2)

回覆 6# catcatmom 的文章

好期待你D寶貴資料,唔知將會補個間會唔會係你個LIST裹面呢??

could you please pm me too, thanks

資料不寶貴+! 係我個仔小5/6程分,讀左大半年既中文班.但真係好差. LINE UP 出面中文老師, 跟著係個中心度教.好似租個地方比人, 中心負責人搵學生, 跟著同老師分賑, 教材好差散修修.

PM比我既家長已回覆了.

原帖由 於 11-3-8 00:30 發表
好期待你D寶貴資料,唔知將會補個間會唔會係你個LIST裹面呢?? mouth:" />

回覆 1# catcatmom 的文章

Check pm !!

原帖由 catcatmom 於 11-3-8 12:49 發表
資料不寶貴+! 係我個仔小5/6程分,讀左大半年既中文班.但真係好差. LINE UP 出面中文老師, 跟著係個中心度教.好似租個地方比人, 中心負責人搵學生, 跟著同老師分賑, 教材好差散修修.

PM比我既家長已回覆了.

...

pls pm me too, tks.

我阿大小學d中文也是麻麻地 ( 合格 ) , 但上到中學都吾知什麼原因 , 中文成績不錯 . 連作文也見得下人 , 吾知係吾係睇書多左 ( 鬼怪書多 ) . 所以都不用補習 .
反而現在阿細( p.5 ) d中文也是不太好, 拉底晒d評均分 , 試過出去操卷也沒起色 . 自已比練習佢做 , 只能對答案我又吾識解釋及教佢 . 可能都要試試家補 ( 一對一 )專補中文 .

I want some information also
thanks

Please pm a copy to me.

Ths

I want to know too.  Pls mail to me.

[email protected]
‹ 上一主題|下一主題