用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 堅道聖心(津貼)vs跑馬地天主教聖保祿vs軒下-點揀呀? ...
樓主: wahwahhappy
go

堅道聖心(津貼)vs跑馬地天主教聖保祿vs軒下-點揀呀? [複製鏈接]

引用:抽軒下叩St.+Paul+catholic+?+ 咁點解當初

原帖由 eaubobo 於 15-07-07 發表
抽軒下叩St. Paul catholic ?
咁點解當初樓主唔擺St. Paul catholic 放乙一?
咪係 law

wahwahhappy 發表於 15-7-3 09:01
亞囡三間都有offer(叩門位), 唔知揀邊間好?  請比下意見?
請問女女讀邊間幼稚園 ?

引用:亞囡三間都有offer(叩門位),+唔知揀邊間好?

原帖由 wahwahhappy 於 15-07-03 發表
亞囡三間都有offer(叩門位), 唔知揀邊間好?  請比下意見?
意見?快點放位⋯

醒目開學勳章 王國長老

boyi 發表於 15-7-7 02:58
樓主選乙一軒下中頭獎都仲去叩 St. Paul cat 真吾明白,選得軒下已代表你 unlike 齋校,自找煩惱

...
我親戚都係中乙1軒下, 叩門ing

揀軒下係機會率問題 (鐘意得黎較易中但唔係心中首選), 而家仲等緊心儀學校call

引用:Quote:boyi+發表於+15-7-7+02:58+樓主選乙

原帖由 Charlotte_mom 於 15-07-13 發表
我親戚都係中乙1軒下, 叩門ing

揀軒下係機會率問題 (鐘意得黎較易中但唔係心中首選), 而家仲等緊心儀學校c ...
小孩是男仔定女仔?

我有朋友幾年前同樓主同一 case, 抽到軒下, 叩到聖心, St. Paul Cath 同 St. Francis, 最後佢簡咗 St. Paul Cath. 佢話升中幾會大啲喎。佢囡讀聖瑪利大。
‹ 上一主題|下一主題