用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 德望小學暨幼稚園(小學部) GOODHOPE轉全日及新校舍
樓主: yiuyiuhui
go

GOODHOPE轉全日及新校舍 [複製鏈接]

sami494949,
唔該哂你嘅回覆!!!!!!!!!!!!!!!!
原文章由 sami494949 於 08-7-6 08:44 AM 發表

其實校服都係要學校指定呢兩間買架喇,不過註冊當日佢地會黎學校賣,運動鞋只要係淨白同兩條帶就得,有d白色花紋或logo都ok,黑鞋普普通通一條帶就得,不過唔可以買漆皮,書包就咩背囊都得,不過唔可以有輪... ...

我囡黑鞋, 運動鞋都是Dr Kong買.
8月初註冊日, 會有好詳細有關校服, 鞋, 襪規格.
仲有校車路線資料.

原文章由 yiuyiuhui 於 08-7-5 23:03 發表
sami494949,
校服係咪一定要着响學校度買嗰d呢?如果响其他校服鋪度買嗰d係咪學校會話唔同唔比著架?同埋想問下運動鞋係咪淨白色要對兩個黏嗰款呢?Dr Kong嗰款可以嗎?佢只係响個黏面有細細個牌子,而且都係白色嘅!咁黑鞋又 ...

AM,
Thank you very much!!
原文章由 AM 於 08-7-9 11:55 PM 發表
我囡黑鞋, 運動鞋都是Dr Kong買.
8月初註冊日, 會有好詳細有關校服, 鞋, 襪規格.
仲有校車路線資料.

德望幼稚園

請問幾時會有德望幼稚園, 會考慮開K1???

原帖由 florasophia 於 08-9-4 22:01 發表
請問幾時會有德望幼稚園, 會考慮開K1???

應該2010會有幼稚園,會開K1

請問有冇人知,幼稚園幾時收生咖~?我想k2插班,唔知可以點呢?thx
‹ 上一主題|下一主題