用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 數學暑期班介紹
樓主: littlecat
go

數學暑期班介紹 [複製鏈接]

數學科補習

本人現為小學數學科專科專教老師,曾是數學科的信心老師及數學科科主任,對數學科低及高年級課程非常熟悉,著重學生的數學五大範疇的基礎,解難能力(應用題教學),及運算等能力(速算技巧)
有多年數學教學及補習經驗(高年級),曾補習多間名校的學生如,喇沙,德望,瑪利諾,循道等...去年曾替一位聖心書院五年級的女生補習數學科,那時她只有接近50分的成績,到五年級下學期已進步到80分.她每星期補一堂,每堂2小時
她今年已是六年級的學生,平均每次考試都有88分以上,如有興趣請mail給我,

[ 本文章最後由 pui5867 於 08-7-20 22:05 編輯 ]

pui5867,你會去邊區?

pls give the contact details of the tutor to me as my son is studying in P5 after the summer. Thanks.

原文章由 cherrytso 於 08-6-15 21:09 發表

我個囡都有補習數學, 但就唔係參加數學班, 而係搵人一對一補架....而今個暑假, 個位姐姐都教佢奧數 (我個女之前未學過奧數), 一對一都係HK$100.00/hr, 老實講, 出面D數學班都要過百蚊一個鐘, 但就一個老師對起碼4 ...

pls give the contact details of the tutor to me. Thanks. my child is studying p5

原文章由 cherrytso 於 08-6-15 21:09 發表

我個囡都有補習數學, 但就唔係參加數學班, 而係搵人一對一補架....而今個暑假, 個位姐姐都教佢奧數 (我個女之前未學過奧數), 一對一都係HK$100.00/hr, 老實講, 出面D數學班都要過百蚊一個鐘, 但就一個老師對起碼4 ...

ps email contact details to me. Thanks.

e-mail address: [email protected]

pls pm info to me!! thanks!

暑期數學班

sd個老師電話給我丫~
e-mail:[email protected]
thz

數學溫習班

數學温習班

幫小朋友打好基礎是很重要的.....
我想自組明年升讀小五的數學小組溫習班
一星期一次(每次1小時15分).......(3-4人)

內容:溫習四年級課程內容及重點,教授速算及解答應用題技巧
       如熟練四年級課程後會教授五年級課程

有興趣請pm我

Hi,可否send 給我. Thanks!

[email protected]

Pls pm to me at [email protected]
Thanks!

回覆 #34 cherrytso 的文章

可以pm佢個電話俾我?
‹ 上一主題|下一主題