用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 私人教羽毛球教練
樓主: cherrynequ
go

私人教羽毛球教練 [複製鏈接]

Hi, I just pm my mobile no. to ulite, fannyyu, csy_heide & 菲媽.

If any news, please contact or pm me.

Thanks
AYMA

我發現pm function有兩個頁面出現,在課外活動裏用pm function,都會跳去pm function的新頁面,在這新頁面發出的pm是收不到回覆的.而查看私人訊息時,又會跳去pm function的舊頁面,而在舊頁面裏的已發出訊息內是找不到在新頁面發出的pm 的.是我不懂用, 還是有問題?你們有沒有同樣問題?若有,bk的管理員可否幫忙?

Dear all,

I lived in TKO & would like to find badminton tutor for my 11years old daughter.  Pls adv me the time, date & fee for ref.  If available, can count my daughter also?  My e-mail is [email protected].  

Thanks / yeegi

hi AYMA,
yes ar. i need to send the pm via here in this post.  if goto the personal mail box it can't send out the message.
fannyyu

hi Ulite,
i had pm my mobile to you, have you gotten it?
fannyyu

ulite,

請問可唔可以pm教練的資料給我?

Hi fannyyu & dodo199906

我都有興趣, 囡囡9歲, 剛剛在南華會學了2堂,但因無冷氣, 亞女學完2個鍾, 塊面紅pop pop 我驚佢會中暑, 老公叫唔好再學, 如果地點及時間match到可以一起學.

yes thanks. I received pm from some of the parents. i will give you the coach detail later on.

Hi All,

我果女11yrs,有興趣join埋你地group學打羽毛球,唔知full左未?tko冇問題.

Hi, 各位媽咪

utlite已經找了我,他說會繼續找其他有興趣的媽咪挾時間.

AYMA

我有興趣 可以pm我嗎

utlite 上星期都打左俾我, 都係問左我d資料, and then就話同其他家長夾吓時間再call我...

原帖由 AYMA 於 08-9-20 15:09 發表
Hi, 各位媽咪

utlite已經找了我,他說會繼續找其他有興趣的媽咪挾時間.

AYMA

CAN YOU PLS PM THE INFORMATION TO ME, THANKS

醒目開學勳章

ulite,

麻煩你將 D 資料 pm 比我?

Thank you very much!

我都想要羽毛球班或教練資料, 請pm比我, 謝.

我已pm了各位有興趣的媽咪,如有興趣請pm回覆,麻煩其他有興趣的媽咪亦可pm本人,謝謝。

醒目開學勳章

原帖由 ulite 於 08-10-1 21:28 發表
我已pm了各位有興趣的媽咪,如有興趣請pm回覆,麻煩其他有興趣的媽咪亦可pm本人,謝謝。

我已經將我嘅手提電話 pm 左比你, 煩請 check check!

Dear hothot,

Can you PM me the coach details ?? Or any one in kln area would like to hv a group , pls PM me as well.

Thanks

原帖由 hothot 於 08-8-30 23:48 發表
我個囝學緊$150一堂,都學得幾好,個教練好有心機教,尤其是細細個既小朋友,不過學羽毛球係咪一組學好過私人學呢?有D小朋友一齊比較下實力麻!不過當然又唔好太多人啦!

...

醒目開學勳章

原帖由 HelenLee 於 08-10-6 10:22 發表
Dear hothot,

Can you PM me the coach details ?? Or any one in kln area would like to hv a group , pls PM me as well.

Thanks

亞仔今年 11歲, 想學打羽毛球, 我地係官塘區, 睇下可唔可以夾到。

我和女兒及朋友和她的女兒,一共四個人,剛剛找了一個私人的羽毛球教練學打羽毛球。於上星期開始了第一堂,教練很有心機教導我們基本的動作,循序漸進。教練說他如果時間配合到邊區都會去,我認為學羽毛球一組 (但不可太多人) 好過自己一個學,因可以多三兩個人一起操練,可以提高興趣。

醒目開學勳章

原帖由 kwankit 於 08-10-8 13:46 發表
我和女兒及朋友和她的女兒,一共四個人,剛剛找了一個私人的羽毛球教練學打羽毛球。於上星期開始了第一堂,教練很有心機教導我們基本的動作,循序漸進。教練說他如果時間配合到邊區都會去,我認為學羽毛球一組 (但不可太多人)  ...

我而家都幫亞仔搵緊羽毛球教練, 麻煩你將教練嘅資料 pm 比我,  thank you very much!
‹ 上一主題|下一主題