用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖心幼稚園 2009 - 2010 NCC am parents
樓主: jasons_hk
go

2009 - 2010 NCC am parents [複製鏈接]

Hello, chpyeung, nice to meet you

凱如返學返成點呀?

原帖由 chpyeung 於 09-10-9 10:49 發表
凱如 Melody 報到...

開唔到內联網睇通告!點算?係我部腦問題定係個系統未ready?

內联網沒有問題, 我剛剛上完, 應該是你電腦問題

我都上到iparents,你試下打俾學校IT嗰個人問下點解

我岩岩上咗去暫時都未有NC班通告,如果有再通知你

原帖由 annaykw 於 09-10-13 23:09 發表
開唔到內联網睇通告!點算?係我部腦問題定係個系統未ready?

cheriechole,

嗰日真係唔好意思,TungTung咁無禮貌,你問佢野佢又整古做怪

TungTung尋日話俾我聽佢最鐘意同嘉睛玩,佢話嘉睛係魚魚組,不過佢地都唔同組都唔知係唔係真係有機會一齊玩

annaykw

今日我發現Tsun Tsun件白線衫喺Tung Tung書包入面,下星期一叫Tung Tung俾番Tsun Tsun

Hello annaykw

知道你囡囡係大女, 想請教一下你囡囡會否覺得所學的東西淺而另佢冇心機讀呢?  我亦打算俾我囡囡今年重讀K1, 考了聖心 (佢依家0係九龍塘讀書)

我亦想過如果聖心收了她, 會唔會寫信嘗試插班入K2, 有冇人知道聖心會否收K2插班呢?

Tkx
Serina

原帖由 annaykw 於 09-9-21 15:15 發表
thanks!!
可能佢係大女而且之前番左一段時間學,所以佢都會講下番學點!唱下歌俾我聽!一大部份係我問佢答咁!好似今日老師教你乜呀?唱乜歌呀?茶點食乜野咁?上星期佢就識同我講話唔開心因為老師話佢推同學唔俾貼紙佢喎!今日佢就 ...
‹ 上一主題|下一主題