用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局林文燦英文小學 細細聲講大秘密
樓主: bchi
go

細細聲講大秘密 [複製鏈接]

hahaahahah 巨峰兄弟 ,  爭你咋joshau
何文田街坊福利會永久人字拖榮譽會員

醒目開學勳章

bchi,

Joshua無去係有原因既!收我pm啦!!

下次我會叫Joshua直接落操場架!

原帖由 bchi 於 10-9-10 16:25 發表
白松兄,

係啊係啊, 我都係買完野比張單老公, 佢就會變d $$$$$$ 出黎比返我架 hahahaah

頭先問左bosco, 佢話今日冇見過joshua 啊 ~~~ 哎.... 仲係未有緣添 ...

原帖由 Whitepine 於 10-9-10 10:45 PM 發表
bchi,

Joshua無去係有原因既!收我pm啦!!

下次我會叫Joshua直接落操場架!

睇完你個pm , 我好勞氣啊 !!!!

醒目開學勳章

唔好勞氣,可能阿仔唔聽話,搵個藉口唔比阿仔落去!!!

原帖由 bchi 於 10-9-10 23:16 發表

睇完你個pm , 我好勞氣啊 !!!!

原帖由 Whitepine 於 10-9-10 11:38 PM 發表
唔好勞氣,可能阿仔唔聽話,搵個藉口唔比阿仔落去!!!

白松兄,

好在我夜晚先知呢件事, 若我日間知道, 以我的衝動性格, 我一定會打去學校問, 點解咁講 ?

頭先話比老公聽, 佢話唔會0既, 老師唔會咁講0既, 可能not good 係講落去操場玩, 小朋友聽錯, 或加埋加埋, 先變左bosco is not good 姐.  

希望真係誤會囉.:tongue:

醒目開學勳章

係呀!我同意你老公的講法!

我pm比你,都係唔想將小朋友聽到既野,禁認真!! 又唔想其他人見到,我都唔好意思呀!!

Bosco 好好仔,我唔信架!!

原帖由 bchi 於 10-9-10 23:46 發表

白松兄,

好在我夜晚先知呢件事, 若我日間知道, 以我的衝動性格, 我一定會打去學校問, 點解咁講 ?

頭先話比老公聽, 佢話唔會0既, 老師唔會咁講0既, 可能not good 係講落去操場玩, 小朋友聽錯, 或加埋加埋, 先變 ...

原帖由 Whitepine 於 10-9-11 12:20 AM 發表
係呀!我同意你老公的講法!

我pm比你,都係唔想將小朋友聽到既野,禁認真!! 又唔想其他人見到,我都唔好意思呀!!

Bosco 好好仔,我唔信架!!

...

白松兄,

請原諒我的衝動 kekekek

但我想深一層, 我都要同小朋友講聲以後在學校要更加小心言行舉止, 反正提醒一下都冇壞吧 :)

真係唔好意思喇白松兄

醒目開學勳章

其實我都太直,無想清楚你既感受,我唔好意思就真!!

原帖由 bchi 於 10-9-11 10:41 發表

白松兄,

請原諒我的衝動 kekekek

但我想深一層, 我都要同小朋友講聲以後在學校要更加小心言行舉止, 反正提醒一下都冇壞吧 :)

真係唔好意思喇白松兄 ...

醒目開學勳章

昨晚,我同hugomum係facebook相認左!好啦!終於有同班同學家長聯絡到!!

醒目開學勳章

bchi,

阿仔話上中文係去1C班房上堂,禁Bosco咪係同阿仔中文同班囉!!

"窮蒼派"第88代大弟子:窮蛋蒼老人

原帖由 Whitepine 於 10-9-15 08:01 PM 發表
bchi,

阿仔話上中文係去1C班房上堂,禁Bosco咪係同阿仔中文同班囉!!

係啊, 佢今日都話我聽, 佢識左一個朋友係1d 班的, 不過唔係識左joshua , 係識左sarah 啊.  哎...又掛住識女仔.....

醒目開學勳章

唔緊要,個個男仔都係鍾意女仔多D啦!! 我仔都係同我講既都係女仔名....

原帖由 bchi 於 10-9-15 21:07 發表

係啊, 佢今日都話我聽, 佢識左一個朋友係1d 班的, 不過唔係識左joshua , 係識左sarah 啊.  哎...又掛住識女仔.....
"窮蒼派"第88代大弟子:窮蛋蒼老人
‹ 上一主題|下一主題