用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍靈糧堂幼稚園 2010 -2011 下午K1 家長入來傾吓應識吓...
樓主: virgko
go

2010 -2011 下午K1 家長入來傾吓應識吓... [複製鏈接]

hello 小魚媽.....

我想問各位媽咪, 你地下年會唔會轉上午班or 全日班???

小魚媽 & 靖嘉MA :

我囝囝駿桸 係節制組架.. HAHA ~

我返K1前巳交信排上午班, 跟住到左返左上學期一半時再交另一封信排全日班... 吾知K2 會吾會 其中 一班有位比 桸桸轉呢?

另外大家 會吾會去 4月2日晚運動會~
我們一家坐 J車呀~~ 你地呢??

Hello maywaibb,

我講錯左呀, 我女係"信x組"

想轉上午呀, 寫左信了, 不過老師話要排隊喎~

原帖由 maywaibb 於 11-3-24 11:39 發表
hello 小魚媽.....

我想問各位媽咪, 你地下年會唔會轉上午班or 全日班???

hi 駿桸媽咪,

我比較少聽囡囡提你囝囝駿桸個名, 反而成日聽阿女提霍x希呢位同學仔, 但其實我女係信x組

明天天氣好好呀, 好好享受親子旅行啦~

原帖由 virgko 於 11-3-26 20:53 發表
小魚媽 & 靖嘉MA :

我囝囝駿桸 係節制組架.. HAHA ~

我返K1前巳交信排上午班, 跟住到左返左上學期一半時再交另一封信排全日班... 吾知K2 會吾會 其中 一班有位比 桸桸轉呢?

另外大家 會吾會去 4月2日晚運動會~
...

各位媽媽:

今日見左曾老師, 我問左佢下年會點分組
佢話下年 K1 - K2 都要分4組喎....
而且會以把現在3組打散分組, 大約會有3-4位同學仔係囝囝囡囡之前個組既同學仔..
仲有K2 開始, 每日都會有中英數其中2款功課要做架..
記住啦..
‹ 上一主題|下一主題