用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 創價send 返reply slip la~~
樓主: winavis
go

創價send 返reply slip la~~ [複製鏈接]

回覆 40# Bonnie 的文章

Hi Bonnie, 好多謝你的資料, 是有屯門區我安心d, 希望阿囝到時表現好d, 一齊入到學校做同學仔啦...大家努力~

校車姨姨話佢哋好少話自己係佛教徒..因同一般人所謂嘅佛教有好大分別..佢會話係日蓮正中喎..其實我都唔太明...anyway 佢哋網站搵倒.....

香港國際創價學會 (Soka Gakkai International of Hong Kong, HKSGI) 是一個民間佛教團體,以日蓮大聖人佛法為宗,致力推進和平、文化及教育,祈願人類幸福,世界和平。

喜歡創價教學理念的父母無須咁多猜疑,你去完interview見過個環境包你想入.

wow expecting it.. because no open day at all

原帖由 pandabonita 於 10-10-25 15:13 發表
喜歡創價教學理念的父母無須咁多猜疑,你去完interview見過個環境包你想入.

原帖由 lepetitrat 於 10-10-23 14:38 發表
我都未收到去啊   我10月4,5號已經寄左:time: :time: :time:

lepetitrat,你收到reply slip未呀,我都仲未收到呀,唯有明天打電話去問下啦,不過好似樓上的媽媽講,佢地答唔到我地,張CHEQUE又冇過數,咁即係點呀?

醒目開學勳章

尋日收到reply slip, 有無人知佢幾時會再有信通知幾時interview呀??

我19號親身交去, 但未有消息幾時in~
‹ 上一主題|下一主題