用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍塘 ~ 樂基
樓主: hebe2010
go

九龍塘 ~ 樂基   [複製鏈接]

mine is 43xx

大家唔洗擔心, 佢既number 係包括了PN and K1

我想講唔好俾人數同example嚇倒,我上年9xx, 不是住豪宅,都得,最緊要interview 俾心機,真心覺得呢間學校好好,好照顧學生同家長,語文環境好好,課程係完全合乎我呢啲虎媽既心態,不是非常深,又不是淺,不似別的九龍塘名幼那麼多雜費,雖然校舍細左啲,但都叫有個outdoor pg
,總之大家加油啦

回覆:九龍塘 ~ 樂基

回復 cloudwingwing 的帖子

您好,請問可唔可以轉發張application form給我呀?email: [email protected] 我過左1點就download唔到了!感謝您的幫忙。

回復 desmondw 的帖子

每張form都有號碼和小朋友name n dob 第二個用唔到架咼

回復 老B 的帖子

請問有冇好人心有多張form比我, 我一早已mark 定日子提醒自己要download, 真係人算不如天算, 抱BB落床差錯腳, 跌斷咗隻腳, 成朝忙住搵人湊B, 睇跌打, XRAY, 到今朝先醒起呢件事, 激C我
如有好心人請EMAIL我[email protected], 萬分感激

引用:回復+老B+的帖子 請問有冇好人心有多張for

原帖由 honghong 於 12-11-04 發表
回復 老B 的帖子

請問有冇好人心有多張form比我, 我一早已mark 定日子提醒自己要download, 真係 ...
都好想邦你,但真係冇得save!

聽日一早打去講你個情況, 試一試可能仲有機

引用:回復+cloudwingwing+的帖子您好,請問可

原帖由 desmondw 於 12-11-04 發表
回復 cloudwingwing 的帖子

您好,請問可唔可以轉發張application form給我呀?email: [email protected] ...

不可以的,因為每張form 有特定number .

引用:係啦!我見到CEO,+PHD,+住Kowloon+tong,都

原帖由 bobohing 於 12-11-03 發表
係啦!我見到CEO, PHD, 住Kowloon tong,都即刻無心機!仲有D壓力,不過都報咗,$30當見識下!

...
因為佢係樂基兒個老竇!

ekhc    發表於 12-11-6 01:04

回復 desmondw 的帖子

你過了一點肯定無得DL, 亦不會有人PASS張FORM給你, 因為人地學校要MATCH返學生名和APP FORM No. 老實說個No先後與入學機會是無關的, 但這種系統安排是人地學校的行政措施, 亦請你尊重人地的制度O

報名表要是四個回郵信封,23x15cm,我搵唔到呢個size既白信封但係有啱size既公文袋,ok嗎?

引用:報名表要是四個回郵信封,23x15cm,我搵唔

原帖由 莎莉小姐 於 12-11-05 發表
報名表要是四個回郵信封,23x15cm,我搵唔到呢個size既白信封但係有啱size既公文袋,ok嗎?

...
下。。。只用了白信封咋

莎莉小姐 發表於 12-11-5 13:36

...
我估應該無問題, 只要 size 岩便可

23x15cm 呢隻信封好貴, $17/ 20個

引用:報名表要是四個回郵信封,23x15cm,我搵唔

原帖由 莎莉小姐 於 12-11-05 發表

...
我都係用公文袋。白信封得23x16,,仲要買1pack.

我見佢寫8月31日前BB申請,我個係9月B,但都D/L同PRINT到FORM, 請問有冇人知接唔接受申請?

引用:我見佢寫8月31日前BB申請,我個係9月B,但都D

原帖由 OSMrLai 於 12-11-05 發表
我見佢寫8月31日前BB申請,我個係9月B,但都D/L同PRINT到FORM, 請問有冇人知接唔接受申請? ...
接受的

我親身去交時見到佢reception 有得賣,$20有4個啱size既信封,全部已貼郵票,不設找贖。我度過佢個信封,都係23cm*16cm的,請放心!

ekhc  咁我都放心D.  我哋只買到23cm x 16cm 白信封咋!  發表於 12-11-6 01:07

多謝回覆。甘我放心用公文袋。

‹ 上一主題|下一主題