用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 愉快唔谷小學 - 直資/私立 [離題/問題回覆] ...
樓主: 中天英
go

愉快唔谷小學 - 直資/私立 [離題/問題回覆] [複製鏈接]

stseng 發表於 13-8-19 09:36
回復 中天英 的帖子

"你地咁挖空心思咁攻撃優才,攻擊我,攻擎我嘅仔女"???  - 唔通有「被害妄想」???:unk ...

好嚴重的妄想症 !

月如 發表於 13-8-18 18:22
我唔出聲都睇左好耐,中天英經常捧高自己仔學校優才,四周圍踐踏人地學校,先後攻擊港同、福小、真道等,  ...

你講得好好,D人經常 抬高自己學校, 踩低别的學校,  學校有d咁嘅父母, 身教好重要呀!

醒目開學勳章

joanthony 發表於 13-8-18 20:17
最得人憎既係佢自己講又得, 但上次我講coliss yu事件就話係個別事件, 佢以為自己邊位有佢講無人講,  ...

咪係囉, 淨係得佢講, 總之佢學校發生嘅事就係個別事件, 人地學校d個別事件, 佢就長年累月一大段一大段quote返出黎, quote完仲要扮傻.  唉. 係喇係喇,  學魚王講, 優才醒優才勁, 優才無得頂.  我自己都有朋友子女喺優才讀, 人地真係無佢咁.  唔通唔同學校, 一定係敵唔可以係友嘅.  

回覆:愉快唔谷小學 - 直資/私立

我感應到超版好快會出手關帖。善哉善哉!

醒目開學勳章 王國長老

各位,

請大家按返主題作出討論, 超版稍後會對這帖作出處理, 敬請注意!

謝謝!
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛
‹ 上一主題|下一主題