用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: HALAHA
go

TKO Deborah (Part 5) [複製鏈接]

Re: TKO Deborah (Part 5)

hinhinmom,

點少到stephanie,侷從來就係見到我的野就鍾意,仲問我可唔可以送比侷 有次仲搞野,有幾隻熊公仔係我以前留低o即,侷要,我就話借比侷玩。侷竟然走去問侷daddy,'果個bear bear係唔係你送比媽咪o架?不如你送o左比我啦‘        o甘都得

d甲貼stephanie鍾意,我只係有時開party比侷當sticker貼係指甲度,唔上甲油     

Christmas的有兩款,上次halloween的我都係北角果間買到。依加東港城開多間,幾方便         

jaisy 寫道:
孤兒仔 自彈自唱.

無o左我地,哩個topic可能支持唔到落去哦         

wing530,

tko去音小30-35 mins?      雖然我唔知音小的確切位置,但我計過去聖母,從出門到去到一定要40 mins。如果坐校車,應該遠遠不只。    加上成日見到將軍澳隧道塞車,塞到上橋,所以都怕怕儸      

香港很大雨?我在大陸都很大雨,好似個天就快跌落囉。

fifi,
有妳在,學校的通告都快些知 ,不用回家才知道。

wing530,
今年真的聽到很多人選擇"循道"。

herman-mame,

原來你依加係大陸,都上到香港網哦   

我就係知道各個都希望快d知道學校的野,所以第一時間返來報料       

"循道“原來都o甘難入      不過我唸過博宣基有宣中打底。雖然唔一定會讀,但有好過無。

jaisy,herman-mame,

個網址已經pm o左比你地啦,得閑睇下   

halaha,

唔記得o左提你,如果想去ocean park唔好今個月去啦,12月會多好多特別節目。

herman mame
你都要上大陸做野, 好辛苦啊 :-|

fifi
vanna 都係超貪靚, 見親我整甲佢一定坐係隔離做助手, 其實想我幫佢貼花花

我打去pinkpink 到8, 佢話佢2個同事20分入到瑪利曼, 油天    有一個15 分就入唔到天神, 我話佢知tko 循道都難入佢都    咁多人嗎

jaisy,
我都係o甘諗呀, 整個閃base, 再貼貼紙, 等有d落雪o既feel~~ [quote]
jaisy 寫道:
hinhinmom
有咩送呀, 我都好心急整x'mas nail,
諗住整左閃粉底好似落雪咁先, 再痴雪人

fifi,
生女就可以玩下呢d野~~   

stephanie都幾醒目wor~~ 都費事再問你, 自己走去問daddy~~       

christmas有兩款呀? 上次我只係見到一款o乍...

jaisy,
你上次去colourmix無派coupon比你o羊, 有個女仔o係門口派, 憑卷買野有小gift送, 例如小hand cream...

jaisy, fifi & hinhinmom,

我又想買sticker幫wingwing貼下, 佢好貪靚ga, 實好開心.   

fifi,

噚日wingwing去打針, 無喊但滴咗一滴眼淚.      我老公同我講完, 我問佢, 佢都知醜, 即刻轉話題.

jaisy,

星期五我不得閑, 我地個department食飯. 你睇下我地可不可以星期四食飯.

Dear All,

循道真係不知點解咁受歡迎, 舊年我朋友個女個同學入咗, 但一路都聽我朋友話佢媽咪話不好想轉, 實際情況等我得閑再8下.

wing530 & fifi,

不使客氣, 最緊要你地啱用.

halaha,

wingwing o甘攪笑,無喊但有眼淚          stephanie就相反,‘啊’o左聲,又無眼淚哦

果d唔係真正的sticker,係甲貼,要上甲油o既。如果唔係,好快甩。如果只係wingwing玩,文具店會有好多真的sticker   

fifi,

我就係想買呢啲甲貼呀, 之前佢見到ms.fung整, 成日都好中意. 咁可不可以小朋友整少少甲油, 等無咁易甩呀.

hinhinmom,

今朝又見到你     

女仔對哩d特別有興趣,一見到我的野就問可唔可以送比侷,我通常都答等侷大多幾年就送比侷       

依加的小朋友講野真係    有次侷stephanie 見daddy睇ball,侷唔想睇,就走去同侷daddy講數,‘你點解要結婚,要生bb啊?bb會大o架,bb大個o左要睇電視o架,你竟然睇d 唔arm 我睇的野 :evil: ’搞到我老公             

Jaisy,

我老公話今朝又見到你拖住隻"牛"喎, 咁你有無遲到呀??     

fifi,

stephanie真係牙尖嘴利, 我見連你姑仔都無佢符.       

halaha,

小朋友最好唔用甲油,化學成分太重    如果侷鍾意,你買一張比侷玩下都得o即。甩o左就算。

halaha,

你老公都見到jaisy拖‘牛’行,我都見過,唔見到都唔信,原來真係超慢               

我姑仔成日比stephanie激得咂咂跳        有次侷同我一起去湊stephanie放學,我同個miss傾兩句,侷唔知講o左o羊激到stephanie,stephanie好大聲講‘媽咪,我返屋企要請姑姐食藤條燜豬肉’           

fifi,
收到妳的網址了,thanks

妳喜歡宣基小學?我在網上看過有一些媽咪話宣基小學的課程較為淺,但宣基中學又深些喎,所以宣基小學上宣基中學初時個小朋友會很辛苦,會較為難適應。咁妳有沒有參加大抽獎呀?

fifi,

搵日我真係要見識下jaisy拖"牛"行的奇景.   

你姑仔給stephanie激到咂咂跳的情景我見識過啦.
‹ 上一主題|下一主題