用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖母無玷聖心幼稚園 大圍聖心2007-08 k2請進
樓主: MARSTEN
go

大圍聖心2007-08 k2請進 [複製鏈接]

但係未講解三字經的內容,小朋友背o野都好快.
有無聽小朋友唱歌,有首英文歌都幾好聽,大概"I have a bed that is red, ....."有中文歌大巨人.

我仔仔通常都係臨瞓先爆d學過既野出黎,我以為我自己聽錯,叫佢再講佢真係四句讀哂出黎 歌仔未聽過,佢只係識唱chat and act果d歌,等我問下佢先

原文章由 ctf1029 於 07-11-1 11:34 硐表
但係未講解三字經的內容,小朋友背o野都好快.
有無聽小朋友唱歌,有首英文歌都幾好聽,大概"I have a bed that is red, ....."有中文歌大巨人.

重未換季????

重未換季,我唔理啦,照著冬季先,冷病點算,應該俾個過渡期,兩者都著得架麻

各位家長
本人尋日去了學校,剛剛見到校長,同佢傾咗一陣,講番小朋友的書包內有太多書本,校長話會開會傾傾呢個問題,希望佢地會盡快解決.

仔仔病左成個禮拜,今日終於可以番學啦~

x'mas party我想同埋老公一齊去同仔仔玩,唔知得唔得呢?記得上次都係行黎行去映下相咁,應該唔係咁大問題掛??

原文章由 MARSTEN 於 07-11-26 20:04 發表
x'mas party我想同埋老公一齊去同仔仔玩,唔知得唔得呢?記得上次都係行黎行去映下相咁,應該唔係咁大問題掛??

學校話就話唔得,我見上次even係結業禮都有父母都去,佢地唔想太多人迫得滯者,如果我老公肯去我都會叫埋佢去

通告話有攤位遊戲,我諗陪小朋友排隊已用不少時間.

可能好似上似咁,係課室擺攤位,帶定個大環保袋去裝禮物先,keke...我叫老公請左假了,我好想佢同仔仔一齊玩

原文章由 ctf1029 於 07-11-28 16:04 發表
通告話有攤位遊戲,我諗陪小朋友排隊已用不少時間.

是否接受父母一齊去? 是否先要詢問呢?
‹ 上一主題|下一主題