用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 25 之"奧運聖火,我來也 !" ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 25 之"奧運聖火,我來也 !" [複製鏈接]

晨早   各位努力工作

vivi

因為您出勤我地更加要努力,免得俾您話我地偷懶呀 ....

我都估到您碰到邊個喇,不過阿某人仲未現身喎 ........   

原文章由 vivi_vivi 於 08-4-24 09:02 發表
各位早晨

要北上您地先至踩油發力,冇得見証新舖開張添

眼前有座小山,加上今日又要project 繼續,睇怕都好難上嚟喇

仲有,今朝竟然係地窿俾人見到我個又倦又殘 ...

Yes, Pmum

要勞力工作同上 BK ....... 加油 !

原文章由 Pmum 於 08-4-24 09:09 發表
晨早   各位努力工作

大家早晨!

尋晚格格以一敵二默書,還要報暑期兒童課程..
搞到無時間上來夜場了... ,誰知記錯左以為
要抽籤 懶懶閒過左2日先報名..
搞到和細山一起的親子蛋糕整餅嘖畫T恤已經Full晒
等我今年仲做埋會員證..點知得物無所用添....

多謝annie提點 ,
不過要家下先睇到添 ...

原文章由 布甸仔媽媽 於 08-4-23 17:23 發表
親子王國將於4月23日,星期三18:00-19:00進行系統升級

早晨好呀)))))))))))

格格

原本諗住去邊度報暑期班 ? 。。。。 點解您仲係咁論盡架 ......

原文章由 alicetong 於 08-4-24 09:35 發表
大家早晨!

尋晚格格以一敵二默書,還要報暑期兒童課程..
搞到無時間上來夜場了... ,誰知記錯左以為
要抽籤 懶懶閒過左2日先報名..
搞到和細山一起的親子蛋糕整餅嘖畫T恤已經Full晒  ...

sorlo,
新形象喎...

原文章由 sorlo 於 08-4-23 16:46 發表
太大咪要減下肥囉

2b,
人地已經做king kong啦..妳仲鬧人
未上次妳幫我search話近近地近街市0個間囉..無左親子班,
仲有小伙頭班架.其實係落名抽籤咋..??到時要睇自己心儀的
課程還有無位?

原文章由 2bzmummy 於 08-4-24 09:40 發表
格格

原本諗住去邊度報暑期班 ? 。。。。 點解您仲係咁論盡架 ......

[ 本文章最後由 alicetong 於 08-4-24 10:17 編輯 ]

vivi

搵食緊要.........我會努力暫時兼顧埋你係呢度的工作, 唔洗擔心 我都估到你係地窿撞到邊個, 佢今朝未見人

格格

去邊度幫細山報暑假活動............逢親有'親子'二字的活動都好快滿 其實暑假不如去親親大自然, 或者自家親子廚房或者做t-shirt, 街外好多用具買到架

格格

我呢 D 叫愛之深,責之切,明冇? 。。。。

原文章由 alicetong 於 08-4-24 09:49 發表
2b,
未上次妳幫我search話迎迎地近街市0個間囉..無左親子班,
課程還有無位?

...

原文章由 alicetong 於 08-4-24 09:49 發表
2b,
未上次妳幫我search話迎迎地近街市0個間囉..無左親子班,
課程還有無位? ...

格格

大山以前未玩過暑期活動 好似明x, YxxA 呢類團體, 一向係會員優先報名, 但係都要係截止前落名抽籤, 公報報名時間先後, 咁樣會公平, 所以一到報名日, 真係人山人海, 手頭上要有幾個課程/活動準備, 真係好似上戰場一樣

長老

我就真係一個非常懶既媽媽,咁耐都無同兩位公子報暑期班 ....

原文章由 布甸仔媽媽 於 08-4-24 10:01 發表

格格

大山以前未玩過暑期活動 好似明x, YxxA 呢類團體, 一向係會員優先報名, 但係都要係截止前落名抽籤, 公報報名時間先後, 咁樣會公平, 所以一到報名日, 真係人山人海, 手頭上要有幾個課程 ...

原文章由 2bzmummy 於 08-4-24 10:04 發表
長老

我就真係一個非常懶既媽媽,咁耐都無同兩位公子報暑期班 ....

我同你擔担
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

sorlo 今朝過左十點喎,玩小器呀 ? 。。。。。

原文章由 sorlo 於 08-4-24 10:09 發表

我同你擔担

原文章由 2bzmummy 於 08-4-24 10:04 發表
長老

2b

係神仔要求架, 佢覺得暑假係玩的日子, 所以自小四開始我逢暑假就幫佢報camp 同埋野外訓練營, 等佢捱下苦頭同埋學會獨立.....

咁暑假學游水就係常餐

原文章由 sorlo 於 08-4-24 10:09 發表

我同你擔担

sorlo

謝謝 不過可否早一點出玩呢

各位體諒下格格,兩座山要儲下嫁妝見中學.
我好明白的

我就係想搵番啲體育活動如柔道….比兩個細暑假玩

上嚟留言先~~~~

公司唔知做嘜鬼,M場好似忽忽地,要等下晝project 完畢先再試

原文章由 Pmum 於 08-4-24 10:15 發表
各位體諒下格格,兩座山要儲下嫁妝見中學.
我好明白的

我就係想搵番啲體育活動如柔道….比兩個細暑假玩

Pmum

我0地當然關心同埋體諒格格, 不過佢住係深宮養尊處優, 好多民間事項佢未必咁明白, 所以我0地咪提點下佢囉
‹ 上一主題|下一主題