用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘宣道小學 有冇一丁班家長
樓主: fc2008
go

有冇一丁班家長 [複製鏈接]

多口回答, 英文圖書係咪指前日有幾本用膠袋帶回家, 比家長試睇內容個套呀 ? 要退回學校架 !

另, 關於羽毛球取錄名單已 send email 給你, 請查收.

原帖由 joannespapa 於 08-9-10 21:45 發表
今日阿仔手冊上面miss wong寫住欠帶英文圖書,唔知係指邊本呢?前一日手冊都冇寫,唔通抄漏咗?

另外有冇報羽毛球班?今日淨係收到電腦班嘅通知,但係羽毛球班就冇,都唔知得唔得,聽日要打番學校問下 ...

Can anyone be kind to forward a copy of the admission list for badminton course to me?

Please check email.

原帖由 j3579 於 08-9-10 23:50 發表
Can anyone be kind to forward a copy of the admission list for badminton course to me?

原帖由 HY412 於 08-9-10 23:05 發表
多口回答, 英文圖書係咪指前日有幾本用膠袋帶回家, 比家長試睇內容個套呀 ? 要退回學校架 !

另, 關於羽毛球取錄名單已 send email 給你, 請查收.

啊,喺喎,張通告寫住如果訂書嘅就會送畀我哋做贈品,我重以為係冇訂嗰本都唔使還添,阿仔尋晚都話老師話要還架

多謝你轉嚟個名單,阿仔收咗星期四班啦。未有宣小網站個password真係好唔方便

原帖由 poonsline 於 08-9-10 22:17 發表
無寫要帶圖書喎 ....
應該係帶 Listening 1A & 1B, 你會唔會係帶漏左本呢?

應該係指要還返我冇訂嗰本圖書(Story Box),唔該哂!

死啦, 我訂左story box, 仲以為是但訂左一樣就全部書都唔駛還添, 實俾亞仔咋型.

亞仔會attend 星期六10:00am既綜合美術班呀, 有無人一齊呀.

原帖由 joannespapa 於 08-9-11 08:44 發表

應該係指要還返我冇訂嗰本圖書(Story Box),唔該哂!

原帖由 陳師奶 於 08-9-11 09:51 發表
死啦, 我訂左story box, 仲以為是但訂左一樣就全部書都唔駛還添, 實俾亞仔咋型.

亞仔會attend 星期六10:00am既綜合美術班呀, 有無人一齊呀.

我原本都係咁以為,結果畀Miss Wong寫手冊話欠帶英文圖書,真係對阿仔唔住

我哋報咗星期一電腦班同埋星期四羽毛球班,係阿仔自己揀,希望畀心機學啦

好心果間出版社就唔好咁孤寒啦, 送一期俾小朋友睇當宣傳都唔得. 可能我睇睇下想再訂呢.

原帖由 joannespapa 於 08-9-11 10:09 發表

我原本都係咁以為,結果畀Miss Wong寫手冊話欠帶英文圖書,真係對阿仔唔住

我哋報咗星期一電腦班同埋星期四羽毛球班,係阿仔自己揀,希望畀心機學啦 ...

原帖由 陳師奶 於 08-9-11 11:22 發表
好心果間出版社就唔好咁孤寒啦, 送一期俾小朋友睇當宣傳都唔得. 可能我睇睇下想再訂呢.

咪係, 都係過期雜誌, 咪當贈品送出去畀小朋友囉

May I have information of Badminton class please?

PLEASE CHECK EMAIL.

原帖由 ACYW 於 08-9-11 13:58 發表
May I have information of Badminton class please?

可唔可以俾埋BADMINTON個LIST我? THANKS!

原帖由 陳師奶 於 08-9-11 09:51 發表

我個仔BRYANT都係星期六10:00am既綜合美術班
另外亦報o左星期五ping pong, 星期六下午的badminton.

原帖由 jojocyl 於 08-9-11 18:27 發表
可唔可以俾埋BADMINTON個LIST我? THANKS!

請問可唔可以send埋羽毛球張list俾我呢?

my email address is
[email protected]

thanks!

剛才阿仔第一次上次中音號班, 5個同學入面有4個都來自1D班, 媽媽話佢哋玩到失哂控, 我諗老師會幾辛苦!

原帖由 HY412 於 08-9-11 16:23 發表

Sorry about that I did not recieve your email.  Could you please send it to my gmail a/c?  thanks.

剛剛send 了, please check !

原帖由 ACYW 於 08-9-12 20:01 發表

Sorry about that I did not recieve your email.  Could you please send it to my gmail a/c?  thanks.

Successfully login to the intranet.

但入面沒有通告,想查下羽毛球班名單又沒有...

是否一定要等到九月十六日才可看通告?

試下 CLICK 入 "昔日通告" 看看.

原帖由 KingYiBaBa 於 08-9-13 22:36 發表
Successfully login to the intranet.

但入面沒有通告,想查下羽毛球班名單又沒有...

是否一定要等到九月十六日才可看通告?
‹ 上一主題|下一主題