用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 和富慈善基金李宗德小學 P.1~~你小朋友係邊班??仲有開學時的問題想問~~ ...
樓主: shino_mok1983
go

P.1~~你小朋友係邊班??仲有開學時的問題想問~~ [複製鏈接]

早晨呀)))))

人呢??? 今日好多野做唔得閒入來??

今日要燙校服, 執書包, 上糧, 校鬧鐘, 所有工作要喺今晚九點前完成, 跟住.......卜暈阿仔
GOD is our refuge and strength, an ever-present help in trouble. [Psalms 46:1]

HIHI
食飯時候偷雞上吓黎先:D
今晚我反而唔氾擔心糖糖訓覺,因為佢晚晚都係8:30-9:00左右就訓:loveliness: :loveliness:
擔心自己未攪掂晒D野仲好啦

原帖由 臣媽 於 09-8-31 09:48 發表
早晨呀)))))

人呢??? 今日好多野做唔得閒入來??

今日要燙校服, 執書包, 上糧, 校鬧鐘, 所有工作要喺今晚九點前完成, 跟住.......卜暈阿仔

我都好緊張呀~好似好多野都未整好咁~
我聽日拎左假送呀女返學同放學~
我想問一問如果係家長接送~係正門個邊出入~但我唔知正門係邊???平時去親學校都係車場個邊出入~有冇人可以話我知~thanks~~~~

我今日終於同亞仔影左相 ...不過聽日先拎!!我同亞仔都好緊張!!本來我第一日都同佢返架,不過佢話自己搭校車ok喎.....咁我就慳番.....下次先陪啦....haha!!
我家有2個小寶貝~~~Sam Sam & Ken Ken

即係對住大坑渠個門口呀。

原帖由 Emily_Wah 於 09-8-31 15:31 發表
我想問一問如果係家長接送~係正門個邊出入~但我唔知正門係邊???平時去親學校都係車場個邊出入~有冇人可以話我知~thanks~~~~ ...

臣臣好乖呀, 九點就拎住隻熊仔叫我入房, 玩咗一陣, 我話熄燈, 咁佢就瞓咗喇, 反而我瞓唔着, 呢個暑假成日都夜瞓, 邊有改得咁易吖
GOD is our refuge and strength, an ever-present help in trouble. [Psalms 46:1]

知未呀? 單車徑果邊呢....一入學校就係校務處
原帖由 Emily_Wah 於 09-8-31 15:31 發表
我想問一問如果係家長接送~係正門個邊出入~但我唔知正門係邊???平時去親學校都係車場個邊出入~有冇人可以話我知~thanks~~~~ ...

今日miss eng 打電話比我, 返學要帶6"個"photos, 兩本手册, 一個folder

好興奮, 所以我更加瞓唔着:loveliness:
原帖由 yandy 於 09-8-31 15:42 發表
我今日終於同亞仔影左相 ...不過聽日先拎!!我同亞仔都好緊張!!本來我第一日都同佢返架,不過佢話自己搭校車ok喎.....咁我就慳番.....下次先陪啦....haha!! ...
‹ 上一主題|下一主題