用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問在哪裏買TYR泳衣便宜呀?
樓主: twokidsmum
go

請問在哪裏買TYR泳衣便宜呀? [複製鏈接]

Re: 請問在哪裏買TYR泳衣便宜呀?

Dear Joyceko,

Please pm the infor. to me.  thanks.

我上過去睇啦,都唔係$100元件,果d背心話擺左幾年先賣$120元,其他全身要賣$300元。

raindrop

我在泳會買的TYR泳衣$100左右是指普通的泳衣,

並沒有說是保暖泳衣,希望不要誤會。

如有誤會,請見諒!

delete

Hi Funny,
Pls kindly pm me the no. or address of the wholeseller.I try to get one for my daughter but everywhere no size.Thank!
Funny 寫道:
I bought the TYR directly from the wholesaler / agent so that I can have more choices.

因為解救買件膠衣(保暖的, 叫膠衣或潛水衣, 不是泳衣, 泳衣用來游泳的)要260至300都叫平?
咁貴我會買bodyglove...

我個教練介紹我去買, 連身的$200有找啦, 不過是goma, d料同車工仲好過tyr...

買呢d衫梗係要去潛水店啦...

另外, 背心款保暖衣係無用的..唔好浪費金錢啦.

jusco in quarry bay. 上星期日買左件泳衣係 7折, TYR 其他產品都有折, 不過已無嘜貨.

hi joyceko,
我有興趣,請給我資料, 謝謝。

joyceko
我想要地址及電話,thanks

你去九龍灣"泳泰"啦...
之前我個教練帶我去..
真係有好多TYR 呀! & 比街買平好多!
泳泰 TEL: 27599519
你打去問問個地址啦....

VANS
twokidsmum 寫道:
聽講九龍灣有地方可買到較便宜的, 大家可知確實地址?

Dear Joyceko,

May I have the address!

Thanks
‹ 上一主題|下一主題