用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 有冇10年K1同學仔/女父母呀?
樓主: 小盈papa
go

有冇10年K1同學仔/女父母呀? [複製鏈接]

唔洗唔好意思喎! 希望小手術順順利利, 快d康復, 到時先一齊玩過.

回覆 1# cfmfjob 的文章

OK 一定會再約的. 因為我哋都好想去呀

哈哈! 個個都走左去FB, 冇人係里到分享添!時間真係過得好快, 唔經唔覺就快升K2啦! 這一年看到囡囡係學校咁開心,認識到咁多朋友, 我地自已又搞咁多活動, 真係慶幸入左創價, 明天我地就知道大家編邊班啦! 好心急呀!

HiHi~~魚魚媽,真的很夠無係呢度傾計lu~~大家都走曬去facebook,hehe.

不個真係要多謝呢個平台,我們d創價媽咪先可以咁快互相認識到~~咁快就一年,快啊!我要後天先知篇邊班,希望會同一班哪!我都好緊張呀!

如個有D 2010/11 K1同學仔媽咪想JOIN我地FACEBOOK GROUP,大家一起傾下講下,可以留底你小朋友名,係上/下午,邊班邊組和E-MAIL,等我地ADD你呀!

add 埋我啦, 唔該!
[email protected]
我個女係上午斑第三組macy!!

回復 2# LeeDoris 的帖子

係啦.....個個都去晒facebook 但我都會久唔久上嚟睇吓有無人留言架, 話晒呢到都係我哋初相識嘅平台 仲要好多謝BK比我認識第二班創價好媽媽添
時間真係過得好快呀! 過埋今個星期(14/7)班豬仔/豬女就升上K2喇. 原來要14/7先知去邊班. 等我開返個新topic 比K2豬豬報下去邊班先 咁咪可以兩邊(facebook & BK)睇囉.

macyan,
好像要先add 你做朋友,先可以把你加到群組,我已經add了你哪~~

MAYMAY,
好呀~~等我地得閒到來BK吹下水丫~~

係呀! MayMay等7/14知道分邊班, 就要麻煩你開新既 topic等我地去吹下水...hehe

回復 1# cfmfjob 的帖子

好啦..... 我將會開個新Topic "小豬豬升K2" 比大家報道先 我會share 去facebook架喇! 因為始終呢度可以比其他想入"創價"嘅小朋友了解吓學校呀

May May: 請加埋年份啦, 因為bk有好唔同年份既k2嫁!! 謝謝!!

詩詩媽

原帖由 MAYMAYNG 於 11-7-14 11:46 發表
好啦..... 我將會開個新Topic "小豬豬升K2" 比大家報道先 我會share 去facebook架喇! 因為始終呢度可以比其他想入"創價"嘅小朋友了解吓學校呀 ...

回復 1# joannemui 的帖子

okok

哈哈 你地呢度好熱鬧 點解唔見有11年k1既討論既

‹ 上一主題|下一主題