用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 將軍澳寶盈花園德寶幼稚園N1 (2007-08年度) ...
樓主: NamB
go

將軍澳寶盈花園德寶幼稚園N1 (2007-08年度) [複製鏈接]

我個仔都係大腳板的, 又厚, 佢著 UK 8號 (17CM)

原文章由 chiuhing 於 07-7-17 22:35 發表
I took Angus to Dr Kong to try the sports shoes. His feet are very big. He needs to wear size 28 but I found the shoes are very heavy though protective. He didn't want to walk after he put on the ...

Hello, 各位媽咪今個星期六會唔會去新生家長會呀?

我都未有信呀~ 園長話我個仔9月入讀, 未係呢一輪喎......

原文章由 NamB 於 07-7-23 15:47 發表
Hello, 各位媽咪今個星期六會唔會去新生家長會呀?

提o下各位,如7月28日(今個星期六)會去新生家長會的媽咪,地點改o左去富康花園的校舍,時間就一樣無變。到時見la!

囝囝今日開學la,我見佢都玩得好開心,無cry,問佢明天再返學好唔好,佢話"好"。希望囝囝呢一年響德寶開開心心!

原文章由 NamB 於 07-8-6 16:51 發表
囝囝今日開學la,我見佢都玩得好開心,無cry,問佢明天再返學好唔好,佢話"好"。希望囝囝呢一年響德寶開開心心!

Dear Nam B,

您好...想請問您的仔仔是否讀PGS...
我的仔仔就讀RED Class....您仔仔呢...
真開心可以於此認識到德寶幼稚園N1 (2007-08年度)的家長....
‹ 上一主題|下一主題