用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 協恩中學附屬幼稚園 Heep Yunn Kindergarten 2008 K1 (同學仔名單)
樓主: regina2001
go

Heep Yunn Kindergarten 2008 K1 (同學仔名單) [複製鏈接]

原帖由 922yin 於 08-10-2 16:33 發表

係呀, 上午班呀...

如果, 我冇記錯o既話, 上次家長可陪上課其中一日, 放學
o果時你地幫囡囡o係近校學大門個洗手間換衫去街, 我地say 過hello o架... (希望冇認錯人la...) ...

哈哈....你冇認錯人呀,係我地,個日第一日返學跟住同佢去左街......

Chanlaichan,

派過既黃card仔有以下呢d字
A, a, B, b, 日, 月 ,天

Cheers,
HaHaTong
Ha Ha Tong

哈哈... 呢處熱鬧咗好多!

原帖由 HaHaTong 於 08-10-2 20:43 發表
Chanlaichan,

派過既黃card仔有以下呢d字
A, a, B, b, 日, 月 ,天

Cheers,
HaHaTong

我早兩日唔記得比囡囡帶bb相&玩具返學,佢有小小唔開心,不過第二日帶返,好彩佢冇野,我真大頭蝦!

原帖由 tungtung_mama 於 08-10-3 21:49 發表
我早兩日唔記得比囡囡帶bb相&玩具返學,佢有小小唔開心,不過第二日帶返,好彩佢冇野,我真大頭蝦!

唔緊要啦.....下次小心D law....我個囡話有同學仔星期2帶O左公仔返學校(下午班)

饅頭病左成個星期都冇返學喇~~佢話好想返學呀~佢星期一返完學€ 夜晚就發燒~~今日都好得七七八八喇~
星期一可以返得學喇~~

你地星期六個會 會唔會出席呀??

饅頭Renee2005年1月23 日出世3 .58kg

HY個網有佢地返學D相睇啦.....你地睇左未?

Thanks for updating.  The pictures are so nice!!
Ha Ha Tong

原帖由 hi_cheukyi 於 08-10-4 17:29 發表

log-in o左入去冇相睇既??

原帖由 hi_cheukyi 於 08-10-4 17:29 發表

log-in o左入去冇相睇既????

我睇左喇thanks~個個小朋友都勁可愛 真係好 可以睇下佢地活動d相~

HaHaTong,

唔該你呀, 已經找齊啦, 嚇死
Thank You

點解入HY看不到相呢, 是否下午班未有

我睇左下午班d相喇!!!~個個小朋友都好可愛好開心..

我睇左上午班d相,知唔知點訂呀?

cheuk yi mami,

thanks for your info, hv seen the photos, they're so nice...

cheers,
hoi ching mami

~*~*~*~切言實多勝友,天白雲任爾遊。~*~*~*~
        我個小寶寶係2005年1月20日出左世啦!!

HaHaTong,

今日我囡囡同你囡囡一齊手拖手放學呀, 見到佢地好愛呀...

(P.S. is your girl "rabbit no.2" ?  my girl is no.4 ar...)

YIN
睇到D相 原來晴晴同饅頭真係一齊坐haha~我問饅頭佢都唔係識太多同學仔咋~最記得係晴晴同睿舒 (唔知有冇打錯個字呢) 你11/10會唔會去呀

原帖由 Pui_Pui 於 08-10-5 12:59 發表

log-in o左入去冇相睇既????

login 入k1a & k1b喎...入到去就有得睇喎......你再試下

學校好似學期尾會做個專輯,有齊小朋友d相係入面,到時先訂購.......

Hi Yin,

Yes.  My daughter is rabbit no2.  

It's really so nice to hear that they enjoy school and make some new friends :)

Cheers,
HaHaTong

原帖由 922yin 於 08-10-6 22:01 發表
HaHaTong,

今日我囡囡同你囡囡一齊手拖手放學呀, 見到佢地好愛呀...

(P.S. is your girl "rabbit no.2" ?  my girl is no.4 ar...)
Ha Ha Tong

原帖由 饅頭媽媽(町) 於 08-10-6 23:44 發表
YIN
睇到D相 原來晴晴同饅頭真係一齊坐haha~我問饅頭佢都唔係識太多同學仔咋~最記得係晴晴同睿舒 (唔知有冇打錯個字呢) 你11/10會唔會去呀

町,
係呀, 原來佢地真係一齊坐o架...
晴晴話饅頭上星期病咗冇返幾日喎, 係咪呀?? 而家好番晒未呀...

11/10 我會去呀, 同埋hb一齊呀... 你呢??
‹ 上一主題|下一主題