用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 06 劍鳴 k2 同學仔
樓主: ianmami
go

06 劍鳴 k2 同學仔 [複製鏈接]

Re: 06 劍鳴 k2 同學仔

yuiyuibb,

你同我老公一樣都係8月8日生日, 所以我個bk name都會有88. 等我得話比我老公知先

Carson_mum,
佢分明係玩野啦,就算新曆係個日生日都提前或壓後慶祝啦,邊有人7月14做生日嫁,你估係"個挺野"咩

yuiyuibb, EvaFong88, 我老公都係8月8 日生日wow      仲有王菲都係ka  

謙謙 寫道:
Carson_mum,
佢分明係玩野啦,就算新曆係個日生日都提前或壓後慶祝啦,邊有人7月14做生日嫁,你估係"個挺野"咩

謙謙,
我都係咁諗low..  

ianmami, yuiyuibb, EvaFong88
你哋3個有冇咁橋呀! 洗唔洗一齊開生日會呀    

yuiyuibb, 係喎! 20/8同唔同我哋一齊去玩呀  

Carson_mum 寫道:
[quote]
謙謙 寫道:
Carson_mum,

謙謙,
我都係咁諗low..  

ianmami, yuiyuibb, EvaFong88
你哋3個有冇咁橋呀! 洗唔洗一齊開生日會呀    

yuiyuibb, 係喎! 20/8同唔同我哋一齊去玩呀   [/quote]

carson_mum, 都好提意.... 一齊開生日會..... hahaha...

ianmami & dear all
8/20 是6:45集隊
因此是否可以決定8/20去黃金海岸

carson_mum & ianmami
公司d 野我通常放左工已忘記晒, 我唔為lee d 野影響我心情

簽名被屏蔽

8 月20 日黃金海岸自助餐加奇幻魔法陣(十多個充氣彈彈遊戲)及魔幻射擊場入場 成人HKD200(有7 折... )小童1.2 米以下HKD128 我prefer lunch wow 你呢. 仲有可以係尖沙咀坐車入....

1. IANMAMI 1 大1小
2. EvaFong 2大1 小
3. Carson_mum 2大1 小
4. yinyin 2大2小

evafong88, pls check pm.

all, 我明天上大陸要遲d 返 我去睇concert ka>..

yinyin 寫道:
carson_mum & ianmami
公司d 野我通常放左工已忘記晒, 我唔為lee d 野影響我心情

yinyin
噚晚放咗工都忘記晒, 但今日返工見倒個同事我又火嚟  :tongue:      

ianmami
今日咁大雨上大陸, 小心D呀! 睇吓今晚會唔會撞到你   

8 月20 日黃金海岸自助餐加奇幻魔法陣(十多個充氣彈彈遊戲)及魔幻射擊場入場 成人HKD200(有7 折... )小童1.2 米以下HKD128 我prefer lunch wow 你呢. 仲有可以係尖沙咀坐車入....

5. 謙謙 2大1 小

carson_mum
咁返工咪上多d bk 忘憂下law    
我地都洗唔洗book 左先, 可唔可以sent 個email 比mattrew 看看佢會否覆我地.

tiffany 你地了邊???帶埋ionie 去la.

yinyin
等我依家call吓Matthew daddy 先!!  

5. 謙謙 2大1 小
6. Michellewong 2大1 小  

yinyin, 我yau 係一個人tim...     仲有無人join...

hi all,
我好c呀, 打敗仗........唔知食錯d mud, 全身出風"難", 食左藥依家好   

ianmami, EvaFong88
hehe一齊出黎食大飺, 唔知我地d同月同日生既性格似唔似呢????我同王菲都似似地架

Carson_mum,
20/8行程會係點????幾點集合??

yuiyuibb,

係我老公8月8日生日!

yuiyuibb
你係咪食咗D海鮮敏感呀?!

20/8我哋唸住9點幾10點入去玩; 玩到12:30就食lunch, 之後走人...

Carson_mum, 我明天去睇軍曹, 你去唔去..

Ianmami
依家先睇倒你個message tim!!
同Ian睇得開心D啦!  

‹ 上一主題|下一主題