用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 迦南INTERVIEW完成
樓主: yk_t
go

迦南INTERVIEW完成 [複製鏈接]

Just received letter from Fu wing today. My daughter is accepted for PM class.

ak505 恭喜你啊!請問你女女有幾大?

原帖由 ak505 於 11-3-9 22:07 發表
Just received letter from Fu wing today. My daughter is accepted for PM class.

恭喜晒!  唔知我仔仔同你囡囡會唔會做得成同學呢?

原帖由 carnationBB 於 11-3-9 23:39 發表
有冇人藍田有offer?  好似好少人有, 唔通收好少人?!

I Still waiting the letter. 好心急

回覆 104# mzlee 的文章

我囡10月中,面試表現很好, 但昨天收到富榮分校的袛是wating list... So angry & angry...

me too...你係報am定pm class架?

原帖由 beast 於 11-3-10 10:32 發表

I Still waiting the letter. 好心急

我2個都有報. 當然希望AM. 不過PM都OK. 反正K3都係PM

原帖由 cinna 於 11-3-10 13:24 發表
me too...你係報am定pm class架?

但想請問, 佢地果時網頁唔係寫AM 滿額, PM 尚餘少量名額嗎? 還有AM 位嗎?

原帖由 cheamuimui 於 11-3-10 00:31 發表
ak505 恭喜你啊!請問你女女有幾大?

My daughter borned in Jul 2009.

我係第一round的時候報名, 所以當時冇寫am full左. 就2班都有choice.

原帖由 MissMusic 於 11-3-10 17:23 發表
但想請問, 佢地果時網頁唔係寫AM 滿額, PM 尚餘少量名額嗎? 還有AM 位嗎?

原帖由 beast 於 11-3-11 10:05 發表
我係第一round的時候報名, 所以當時冇寫am full左. 就2班都有choice.

第一 ROUND 報名的不是已經公佈了結果嗎? 有點亂添~

醒目開學勳章

原帖由 MissMusic 於 11-3-11 10:20 發表

第一 ROUND 報名的不是已經公佈了結果嗎? 有點亂添~

我囡囡0912, 係第1 ROUND (9月)時報名~
迦南會IN曬大B, 出左結果, 再安排2月IN細B~ 我果陣都係1月先收到信通知INTERVIEW

我細囡8月b , 但好早收到信話waiting 後, 無幾耐好快就收到老師電話話有pm offer比我個囡,可能我一早填form要am class,so 無位比我囉,同埋我個fd佢個囡係荃灣都係waiting,佢打去學校問過,話佢waiting no係勁後wow,so應該無機會,我諗可能係我個囡既waiting no 比較前,我交左留位費tim啦

囝囝都係第1round報, 不過因為係12月細b, 所以2月先有interview.

剛剛call左lamtin分校, letter今天先寄出. 希望有good news

啱啱睇完信箱,仲未收到信呀.

原帖由 beast 於 11-3-11 15:01 發表
囝囝都係第1round報, 不過因為係12月細b, 所以2月先有interview.

剛剛call左lamtin分校, letter今天先寄出. 希望有good news

阿仔會放棄藍田迦南N班一個p.m位,希望有人受惠啦

原帖由 piglet1212 於 11-3-12 19:51 發表
阿仔會放棄藍田迦南N班一個p.m位,希望有人受惠啦

請問你轉去邊間呀? 你是最近被取錄的嗎?

咁耐以來都未聽都有人收到reject letter, waiting 分分鐘等於 reject。 都唔敢抱太大期望了!

原帖由 MissMusic 於 11-3-12 23:02 發表

請問你轉去邊間呀? 你是最近被取錄的嗎?

咁耐以來都未聽都有人收到reject letter, waiting 分分鐘等於 reject。 都唔敢抱太大期望了!

我地會去九龍城嘉林邊道九龍靈糧堂幼兒園讀,迦南好早收咗我個仔架喇,連留位費都交埋,不過九龍靈糧堂幼兒園正取生收咗阿仔,同埋返全日,無論學校質素同返學時間都好D,所以都要放棄迦南喇...不過唔駛擔心,我阿仔都係由waiting等到有位,不過最終都係要放棄....

Got the letter today from Lam Tin, it's wait listing.  A bit disappointed.  My baby is 0910 bb.
‹ 上一主題|下一主題