用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學家長站-part 49
樓主: 雪文
go

油塘小學家長站-part 49 [複製鏈接]

原文章由 iloveyoub4 於 08-2-22 10:28 發表
morning all .........busy

love: 你lee個星期日日都好busy喎!!!!

我地可能21/3 (easter holiday)開大食會, 你來唔來呀???

sorry呀 , deadline 係today afternoon, asap.
原文章由 come爸嘩 於 08-2-22 10:34 發表

星期五/六啱我啦, 明天覆你2人定3人啦!

原文章由 ccbeauty 於 08-2-22 10:33 發表
唔駛好似, 即頭係, 講古仔開頭係個playboy, 蕉蕉唔work, 走去搵sammi 醫.

:;pppp: :;pppp: :;pppp: 唔like佢.

原文章由 ccbeauty 於 08-2-22 10:36 發表
sorry呀 , deadline 係today afternoon, asap.

咁2人啦, 我女多數唔睇架啦!!! 你係咪搵fd幫你買呀???

yes, 搭上搭 or 你有冇aig, 可以用你張card買. 咁我地係咪一齊睇呀!

我冇帶電話, 你pm你個no.俾我吖, 有問題, call 你.

原文章由 come爸嘩 於 08-2-22 10:38 發表

咁2人啦, 我女多數唔睇架啦!!! 你係咪搵fd幫你買呀???

尋日同個舊同事傾電話, 佢下個月要同個女湊bb(同事5x歲), 佢好擔心自己攪唔掂, 同埋佢女經濟又麻麻地, 2公婆都有工返, 要供樓, 而家養多個bb就更大負擔, 我同事做housewife, 佢老公有份政府工做吓, 但幾年前中左風, 而家有病都唔可以退休, 因佢係家庭經濟之柱, 佢仲有2個仔女, 但都無能力比家用返去, 所以我同事日日都好憂心.:cry: :cry: :cry: :cry:

[ 本文章最後由 come爸嘩 於 08-2-22 10:47 編輯 ]

原文章由 ccbeauty 於 08-2-22 10:41 發表
yes, 搭上搭 or 你有冇aig, 可以用你張card買. 咁我地係咪一齊睇呀!

我冇帶電話, 你pm你個no.俾我吖, 有問題, call 你.

我有AIG 卡喎, 我PM個電話比你, 你CALL我啦!

原文章由 come爸嘩 於 08-2-22 10:44 發表
尋日同個舊同事傾電話, 佢下個月要同個女湊bb(同事5x歲), 佢好擔心自己攪唔掂, 同埋佢女經濟又麻麻地, 2公婆都有工返, 要供樓, 而家養多個bb就更大負擔, 我同事做housewife, 佢老公有份政府工做吓, 但幾年前中左風,  ...

唉!真係家家有本難念的經呀!希望你同事OK啦!

CC: 我女聽倒你地去, 佢又話想去啦!!

我要3張票唔該.

[ 本文章最後由 come爸嘩 於 08-2-22 10:52 編輯 ]

原文章由 lky2008 於 08-2-22 10:48 發表

唉!真係家家有本難念的經呀!希望你同事OK啦!

係啦, 佢自己本身都有情緒病架, 而家仲要個個月返醫院覆診.

我見今日有成20度, 穿短褲返工, 而家係公司越坐越

CC: 我留左電話比你 , 剛打去你公司你傾緊電話, 轉頭覆我啦.

come
6xxx 包唔包筆試、路試及路費呀...我記得我當時學學車30個鐘就只係3XXX再包其它費用就5800。另外VAN仔係1牌定2牌呀

原文章由 phoebecyl 於 08-2-22 10:57 發表
come
6xxx 包唔包筆試、路試及路費呀...我記得我當時學學車30個鐘就只係3XXX再包其它費用就5800。另外VAN仔係1牌定2牌呀

包晒!!!!

原文章由 come爸嘩 於 08-2-22 10:55 發表
我見今日有成20度, 穿短褲返工, 而家係公司越坐越

come come:

著短褲咁勁?嘩,修長的美腿呀!
我琴日著裙,都要著絲襪呀!唔係隻豬腳好凍。

原文章由 come爸嘩 於 08-2-22 11:00 發表

包晒!!!!

come come:

邊間呀?

原文章由 lky2008 於 08-2-22 11:01 發表

come come:

著短褲咁勁?嘩,修長的美腿呀!
我琴日著裙,都要著絲襪呀!唔係隻豬腳好凍。

可能今日仲落雨呀.

咁都OK哦。原來我之前收錯料...現在重可以一次過考1及2號牌,咁又抵哦。
原文章由 come爸嘩 於 08-2-22 11:00 發表

包晒!!!!

[ 本文章最後由 phoebecyl 於 08-2-22 11:06 編輯 ]

原文章由 lky2008 於 08-2-22 11:01 發表

come come:

邊間呀?

官塘X駛學院, 係官塘碼頭隔壁.

佢真係辛苦, 祝佢早日康復
[quote]原文章由 come爸嘩 於 08-2-22 10:51 發表

係啦, 佢自己本身都有情緒病架, 而家仲要個個月返醫院覆診. [/quot

‹ 上一主題|下一主題