用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 26 之"大考?唷,使乜驚呀!Show time ! ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 26 之"大考?唷,使乜驚呀!Show time !” [複製鏈接]

原文章由 2bzmummy 於 08-5-31 10:43 發表

唔肯定,不過一定會係 D 男士囉 ....

2b

噚晚baba 同我講晨仔放學好開心忘哂形呀......因為好多同學仔一齊向佢唱生日歌 仲有好多好味味的食物添 所以呢..................連功課袋, 生日禮都留低係學校到 一陣池飽要返去幫佢攞番

原文章由 布甸仔媽媽 於 08-5-31 10:58 發表

2b

噚晚baba 同我講晨仔放學好開心忘哂形呀......因為好多同學仔一齊向佢唱生日歌 仲有好多好味味的食物添 所以呢..................連功課袋, 生日禮都留低係學校到  ...

長老

我可以想像到晨仔有幾開心 ....

不過點解 baba 都無發現到既呢 ? 一定佢都係好忘形呢 。。。。

原文章由 2bzmummy 於 08-5-31 11:03 發表

長老

我可以想像到晨仔有幾開心 ....

不過點解 baba 都無發現到既呢 ? 一定佢都係好忘形呢 。。。。 ...

2b

通常晨仔係放學時執好哂所有野放係書包度, 永無甩拖 噚日又大大水呢, baba抱住隻心豬仔, 邊理到咁多野

原文章由 布甸仔媽媽 於 08-5-31 11:13 發表

2b

通常晨仔係放學時執好哂所有野放係書包度, 永無甩拖 噚日又大大水呢, baba抱住隻心豬仔, 邊理到咁多野

長老

咪係囉,咁又點怪得晨仔呢 ......

原文章由 2bzmummy 於 08-5-31 11:22 發表

長老

咪係囉,咁又點怪得晨仔呢 ......

2b

你唔覺我係甜絲絲咁講嘅咩 仲有神仔, 噚晚諗住激下細佬, 霸佢張床, 點知細佬唔so佢, 佢好無癮咁不知不覺間瞓著佐 真係細露即細露, 無細藝就會

長老,

依0家時興懷舊0架...

原文章由 布甸仔媽媽 於 08-5-31 10:38 發表

室內BBQ唔一定用炭架, 我唔怪你, 話哂你都係上一代的人
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

2b,

你檀0野搞點啦?

原文章由 2bzmummy 於 08-5-31 10:40 發表

我做人好有交帶既,咁難得見到您出現,梗係要捉住您嗲兩句啦 ....
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

長老,

因為時間太長啦, 由四點玩到七點幾...

原文章由 布甸仔媽媽 於 08-5-31 10:43 發表

恭喜哂, 賀喜哂

你點解出 , 你好恨仲有機會咩 算啦, 下次咪仲開心, 參加阿女大學畢業典禮

原文章由 正46 於 08-5-31 11:51 發表
2b,

你檀0野搞點啦?

董事長喎, 有咩會難到佢

廚房男? 哈哈哈 !

原文章由 2bzmummy 於 08-5-31 10:43 發表

唔肯定,不過一定會係 D 男士囉 ....

原文章由 布甸仔媽媽 於 08-5-31 11:44 發表

2b

你唔覺我係甜絲絲咁講嘅咩 仲有神仔, 噚晚諗住激下細佬, 霸佢張床, 點知細佬唔so佢, 佢好無癮咁不知不覺間瞓著佐 真係細露即細露, 無細藝就會 ...

長老

我又點會唔覺呢,雖然我話自己係超級大番薯

呢 D 就係有兩個小朋友既樂趣,令我諗起家中兩位公子呢 ....

好野, 晨仔偶像高比仔贏佐西岸決賽 會同東岸波士頓凱爾特人打總決賽

2b, 46

have a happy nice weekend 呀

原文章由 正46 於 08-5-31 11:51 發表
2b,

你檀0野搞點啦?

原來轉左英文台我就識得用啦 。。。。。

原文章由 布甸仔媽媽 於 08-5-31 11:59 發表
好野, 晨仔偶像高比仔贏佐西岸決賽 會同東岸波士頓凱爾特人打總決賽

長老

謝謝通報,即刻講左俾細 B 聽啦 ...

2b
睇完水鞋返0黎0拿...

2B,
尋晚入0黎都無事喎......
見到D動畫咁得意未整出0黎玩下囉

原文章由 2bzmummy 於 08-5-30 22:50 發表

格格

我先上到黎,成晚都入唔到呀,幾時埋咁多動畫黎嚇我呀 ....

annie,
囉完晒野比大山諗住用部腦
做埋d野,點知又開唔到機 ,未搵唔到妳地囉...
原來做師奶係屋企都好悶架...湊完大山放學出到去
睇醫生又鬼咁大雨...去到等11個人要等個幾鐘

原文章由 布甸仔媽媽 於 08-5-31 09:03 發表
格格

噚日你請半日安, 搞咩呀 你好得閒搵咁多動畫出黎嚇我0地呀

所以我都趕返來講兩句囉

原文章由 2bzmummy 於 08-5-31 09:12 發表
早晨長老

諗下今日多數得您一個看舖,太可憐啦,我點可以咁對您呢 。。。

2b
呢種club house燒烤,我都未試過喎..
妳地要玩得開心d呀

原文章由 2bzmummy 於 08-5-31 10:00 發表

長老

點會浪費架,係時間問題姐

應該係室內,好似話爐就室外,好盞鬼,係防火層黎架 ....
‹ 上一主題|下一主題