用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 啟思幼稚園 有冇人己經收到啟思(律倫街)既信話收咗小朋友? ...
樓主: love旦
go

有冇人己經收到啟思(律倫街)既信話收咗小朋友? [複製鏈接]

謝謝你們的安慰!!!!!
我想我俾拒絕的原因都好大可能係我表示了唔想pm,但這個失敗的經驗俾我知道,第二間就死都要扮都pm我都好想要咁啦,哈哈(苦笑)
各位失敗了的爸媽,我們都要努力,仲有好多間要in呀!!!!!!

但亦都要恭喜成功了的爸媽,你們和孩子都同樣出色!!!:loveliness:

醒目開學勳章

係呀,下間真係咩都要,講到好想入咁..

原帖由 dolphinmama 於 10-10-25 16:24 發表
謝謝你們的安慰!!!!!
我想我俾拒絕的原因都好大可能係我表示了唔想pm,但這個失敗的經驗俾我知道,第二間就死都要扮都pm我都好想要咁啦,哈哈(苦笑)
各位失敗了的爸媽,我們都要努力,仲有好多間要in呀!!!!!!

但亦都要恭 ...

回覆 1# natalie_lee1010 的文章

有問一定會答,果日17/10in連問都無問過。

對我地一班第三批IN的bb & MAMA...好似有点不公平...
● 知足常樂 ☆ 一家和樂 ●

thanks ms1125, I will try my best to concentrate on another school and forgot this unacceptable failure.

原帖由 ms1125 於 10-10-24 16:58 發表
Raychan0202, dolphinmama,
唔好唔開心啦, 我仔當日答晒所有問題, 有講早晨, 多謝,仲推埋櫈, 都係唔收。 下間努力啦。

係唔係只有收& 唔收. No waiting list?

我都有報,原本17/10 interview, 但當日阿女nursury去秋季旅行,所以我改咗23/10先in,又因為打風宜家到10月尾先in.......
睇番你們的post,都諗自己唔知是否做錯咗......好彩剛剛都收到其他學校的offer...都無咁
不過,我都會去in,努力一試......

我都是唔收但信是寫不能做正取生但冇講是否後備...咁即是連補上機會都冇....????

原帖由 Coki111hk 於 10-10-25 14:41 發表
My daughter also small B 10/08 & rejected! Nevermind, I just treat this interview as a warm up practice for my daughter.  I believe the biggest advantage of THINK is having voucher which most of the K ...
‹ 上一主題|下一主題