用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會青山聖彼得堂兆麟苑幼稚園 兆麟聖彼得堂 06 k1入來傾下丫
樓主: SHRILEY
go

兆麟聖彼得堂 06 k1入來傾下丫 [複製鏈接]

Re: 兆麟聖彼得堂 06 k1入來傾下丫

不過學校還未派summer course d資料比我們   

我想同大家推介一本書,係鄧藹霖寫嫁,書名叫〔會笑的媽媽〕,本書寫左好多媽媽會犯既錯,值得一睇,   
我仔仔叫銘堯(Hugo),已經3歲半返學啦,好開心呀 :-) :-) :-) :-) :-) :-)

係呀,係商務買仲有85%,原價$68,折扣左$57.8,快D去買啦
我仔仔叫銘堯(Hugo),已經3歲半返學啦,好開心呀 :-) :-) :-) :-) :-) :-)

非女 寫道:
我想同大家推介一本書,係鄧藹霖寫嫁,書名叫〔會笑的媽媽〕,本書寫左好多媽媽會犯既錯,值得一睇,   

我like 睇書, 多謝分享.
[url=[img][/url]

今日我收到林老師電話, 佢話駿駿可以讀全日k2呀, 消息真係來得突然.  你地有冇apply呀? 係咪其有2班, 吾知幾多人一班呢??
[url=[img][/url]

thank you very much, 等我又去看看先
SHRILEY 寫道:
[quote]
非女 寫道:

我like 睇書, 多謝分享.[/quote]

你就好啦, 我都未有收到通知, 我幫個女apply轉am class     :cry:  :cry:
SHRILEY 寫道:
今日我收到林老師電話, 佢話駿駿可以讀全日k2呀, 消息真係來得突然.  你地有冇apply呀? 係咪其有2班, 吾知幾多人一班呢??

school summer course還未出    我幫個女在外面報了d course了, 到時看看school d course有沒有撞期啦.

我個女都被reject

咁係咪7月10日唔洗著校服返學呀?咁書包洗唔洗帶呀?

7月10日扮就唔洗著校服, 如果唔扮就要著, 書包一定要帶, 連water fun

不過好唔方便呵

沙灘look 點攪好呢, 亞囝話著條泳褲, "嬲"條毛巾, 帶個水泡(有二個hole穿對腳落去o個d   ) ,   背住個書包咪好怪囉  
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

我都覺好怪呀!都唔知點著好又怕她在classroom會凍親   

7月份好似攪左一個for k1 學生一齊去swimming, 請問你地會否俾你地的囝囝囡囡參加呢?  我心大心細唔知參唔參加好.....不如大家發表下

7月份好似攪左一個for k1 學生一齊去swimming, 請問你地會否俾你地的囝囝囡囡參加呢?  我心大心細唔知參唔參加好.....不如大家發表下

艾蜜莉,

7月份

係呀......明白了, thx

請問water fun 那天的衣著如何呢??先著校服回校, 帶泳褲仔, 水泡及拖鞋去到泳池度更換??

係 3號 (星期二) 帶泳衣, 毛巾, 拖鞋 返學校, (存放於學校) 6號 / 9號 (分班活動) 就由miss / 嬸嬸 幫佢哋換衫玩水, 應該會即日帶番d 衫番屋企 ,  10 號就著沙灘裝返學, 我諗應該係短褲, Sun Hat , 拖鞋 之類.

我已經攞咗假 5/7 參觀圖書館幫囝囝影相
                  10/07 沙灘裝幫囝囝影相
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>
‹ 上一主題|下一主題