用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 樂基 (九龍塘 ) 2005
樓主: BOBO128
go

樂基 (九龍塘 ) 2005 [複製鏈接]

Re: 樂基 (九龍塘 ) 2005

Hi suetyen,

Sherman扮羅賓, 佢都不知幾興奮, 成日話要著住個件扮嘢衫 (由我買俾佢個日起), 不過放學個陣已經除咗件袍, 因爲太過熱, 今早見到佢地真係好得意, 個個D扮嘢衫都好靚, 仲化妝添, 好鬼認真!

不過今早見唔到棠棠喎   棠棠扮乜嘢呀?

Shermanmum 寫道:
Hi joeykachunpak,

今早見到俊希, 點解俊希冇著扮嘢衫嘅? 佢地個個都鬼咁興奮

hi, shermanmum,
俊希對呢d party(要扮野)好似無mug興趣,可能佢表哥表姐都小一,小二,學校唔准扮野,甘俊希係無人陪的情況下就無mug 心機搞,我同佢去買扮野衫,佢都無興趣,一d都唔興奮[可能佢太老積啩 ]

你地明天有無join家教會個活動?

原來係咁! 我地無join呀! 希望遲D有機會見面 , 見到佢地都幾friend喎!

不過今早見唔到棠棠喎   棠棠扮乜嘢呀?

棠棠搭校車返學o架,所以你未必見到佢!
扮小飛俠
안 녕 하 세 요

hi all,

我好羨慕你地可以去接小朋友放學, 可以睇到佢地咁可愛嘅模樣啊! 我就要返工.......     

我個仔今日扮超人呀!!   

醒目開學勳章

jm03,

吾好甘 la ... 其實你可以間中放半日假同囝囝返 1 , 2 日學 !

Shermanmum,

我個仔又返黎報告你阿仔無著校服,真頂癮,每日返黎都同我講阿sherman.......sherman.........佢地真係好friend,上星期六家教會活動,阿仔個朝話唔去,我都係用你個仔又去先搞掂佢.

Joey,

我同卓希報咗25/11去旅行啦! 到時見啦!

Winnie  

all mami,

我將會報依間學校,好想知依間有冇宗教,國際班程度深唔深?多唔多功課做呀? 請指教一吓.....

many many thanks

WinnieNg 寫道:
Joey,

我同卓希報咗25/11去旅行啦! 到時見啦!

Winnie  

see u later!

俊希真係好盞鬼! 因爲今日有D凍, 我同Sherman換咗冬季運動服, "琴"日就著自己長褲, 所以好似無著校服咁. 俊希係咪大仔呀? Sherman比較鍾意同大DD嘅同學玩! 唔記得講, 俊希今早仲同我打招呼添!

Hi christieman,

宗教係基督教, 國際班就唔知, 但是中英班就唔太深, 學前班D功課很少, 但係需要家長協助完成, 幼兒班一星期兩樣.      

Shermanmum,

原來可以著自己衫褲,等我呢幾日搞到俊希要晒'香雞腳'.凍死佢啦

俊希係大大大仔,一月家
佢同你打招呼?佢好少可會甘有禮貌,唔.......你有運行啦   

Shermanmum,
掛住講阿仔,唔記得問你,我公司訂緊口罩(小童),你有無興趣?而家個個都病,連最重要人物~~miss chow都病埋(俊希講),所以我都訂定d睇門口.

Joeykachunpak,

果然係大仔同大仔比較"岩"keyD(Sherman都係一月呀)!

其實Sherman一直都唔肯戴口罩, 不過如果要訂, 幾多錢? 至少要訂幾多? 不過唔知會唔會太麻煩你呀?

Joeykachunpak,

果然係大仔同大仔比較"岩"keyD(Sherman都係一月呀)!

其實Sherman一直都唔肯戴口罩, 不過如果要訂, 幾多錢? 至少要訂幾多? 不過唔知會唔會太麻煩你呀?

唔麻煩,係都係麻煩miss chow放落shermanmum書包.$10/20個.
尋日係俊希書包見到佢同sherman張相,好搞笑,俊希不停甘話:媽媽你知唔知佢係邊個?我答佢唔知,佢居然話:咪係sherman囉,你甘都唔知,我同sherman成日係學校玩家!!!    係咪好老人精?
係呢,你幾時見家長?睇下有無緣見面

請問樂基playgroup上午班同下午班既時間係掂架, 我上網搵唔倒..

cottontail,

Copy from their website:-

AM Session : 9a.m. to 12p.m.
PM Session : 1p.m. to 4 p.m.
(Monday to Friday)

cottontail 寫道:
請問樂基playgroup上午班同下午班既時間係掂架, 我上網搵唔倒..

如果係咁, 就麻煩你咯, 幫我買40個啦, 我會安排放$20在俊希書包, 唔該曬!   我仲未知幾時見家長?  因爲要改時間, 遲D有就話你知!

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題