用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 06 劍鳴 k2 同學仔
樓主: ianmami
go

06 劍鳴 k2 同學仔 [複製鏈接]

Re: 06 劍鳴 k2 同學仔

ianmami,
咩秘密仲未有機會問個maid, 如果係曳野佢就知味道, 佢有前科架喇, 佢喺KM讀N1 時已經俾Kit Ma 聽見佢同朋友仔講 <唔好話俾人知>, 佢d蠱惑野似足我細個.

danielboy, o甘你已經知個仔的將來, 一定成大器, 有你呢個mami yau 點會有犬子呀... 唔好o甘   佢成個你的copy..... so 我好liki dan dan 佢真係好好玩

個仔的將來? 咁大鑊? 我係C9黎喎!  除非佢揾到件筍野養佢過世.

danielboy, 以為你尋晚走左tim... 我估dan dan 一定可以有自己的事業同有件筍野養佢過世     因為佢係xx大王同界女王..

咁應該是件又靚又旺夫的筍野 ....    

HuiTung, 一定啦. dan dan 女友  靚到溜油

danielboy,
hi 好耐無"見", 近況好嗎??? 講開秘密, 我唸係呢個age既一大發現, 因為我個囝呢個月都開始同我講秘密, 可能呢個字眼佢地覺得係大人先用, 佢地依家大個囝所以都用下佢, 我個囝d秘密講出黎得淡笑 --- 媽咪呀我講個秘密你知呀(好呀), 我比蚊蚊咬呀, 你睇下 ,所以我唸佢地秘密都係   

all,
我尋日買左校服啦, 你地仲記唔記得一年前當你地見倒小朋友著上校服既情景呀???一定永世難忘, 件校服齋睇就好普通, 但比呀囝一著上身, 我同老公都.......O哂咀有3秒唔識講野, 老公第一句就話好靚仔呀, 真係要著校服啦, 真係要讀書啦, 好辛苦呀囝    , 而我la個呀媽淨係眼金金咁望住都唔知講d mud, 然後走入厠所 , 不過真係好靚好靚

ianmami,

恨死隔離喇

yuiyuibb,

比妳攪到我都

yuiyuibb
當年我見到呀仔著校服個時都好感動嫁,心裡面諗由佢係手抱ge bb 到慢慢學行到而家仲著校服返學添佢真係大個仔啦      所以我會每年返學的第一日都幫佢影相留返佢大個慢慢欣賞     

yuiyuibb
比你攪到我都眼濕濕tim! 其實睇住佢哋長大真係覺得時間過得好快; 我估大家有排喊.... 幼稚園畢業, 上小學........ 中學, 大學畢業.... 到結婚生仔    不過都係開心嘅眼淚  

yuiyuibb,

講開眼濕濕, 每次都係我老公先,佢打完個仔pat之後都會唔開心, 其實佢都好似女人, 比佢知道實死     :tongue:

ianmami,
邊個女朋友靚到溜油? Miss I, Miss M, Miss T, Miss N or Miss J? 我liki Miss T and Miss N. Miss I and Miss M係混血兒, 我無咁prefer.

yuiyuibb,  
真係Long time no chat. 秘密未知, 今日整多句, "You are the silliest mom in the world!" 佢係唔係想激C我? 你囝囝留喺KM讀K1, am定轉pm國際班?  有無返合唱團?  

Hui Tung,
for 8/26 parent day, what time you need to arrive KM? ours is 12:00 to 13:00 .

mon....

since so many ppl, we can't go too far..... I remember that Supergirl has a friend who is the member of yau yat chuen club house. We can ask Supergirl about that. [quote]
;-) :-o 8-) :-? :-P :-x

safarimama,
yes yes yes, ask supergirl to do so.. I really do not have any idea about the place for gathering. Also, I need to call KM to check whether we can bring the kids on that day.

Ianmami,
do you need to go to KM on 8/26? if so, can you show up this time ?  

monmantong 寫道:
Hui Tung,
for 8/26 parent day, what time you need to arrive KM? ours is 12:00 to 13:00 .

Mon,

I just received the letter last nite.  The date and time are same as yours.  We can meet on that day.  As my kid has activities before and after that time, I have to rush to the school then 趕第二場  :cry: I will try to spot you as I expect there would be >100 people ....  

danielboy,
dan dan 講完呢句說話你係mud反應???我覺得dan dan認為媽咪係一個好堅既人, 所以佢d表現都好堅

囝囝會留係am, 因為佢仲要午睡3-4個鐘, 合唱團我會keep住比佢返架, 呢個位我唔會輕易放過架   

yuiyuibb,
反應? of course 勁嬲, 我同佢講, "我咁silly, 呢個下午都唔好同我講野, 唔係你都silly埋".  你囝囝唱幾點? 8月我啱啱轉咗唱10:00喎.  8月20日 & 9月4日表演會見到你囝囝嗎?

各位,

有d野八卦想問, 睇完你地d對話, 其實你地係咪每個都有兩至三個小朋友.因為我見你地好忙!有d係咪今年入K1.都係多口問問
‹ 上一主題|下一主題