用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經
樓主: maba
go

仔女經 [複製鏈接]

Re: 仔女經

[size=xx-large]goo....goo...good morning~~

早晨呀大家~~~~
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

sorlo,

早ar~~   

你地ne排公司好bcbc     

Annie 呀, 唔bc 我就無得撈啦, 前日(24號) 我去呀女學校觀課日, 同的家長傾計, 我不知幾enjoy , 簡直唔想唔做野番屋企教女同埋同的女人八卦下呀
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

做人邊有咁理想, 要 bc 就 bc, 要唔 bc 就唔 bc ?
sorlo 寫道:
Annie 呀, 唔bc 我就無得撈啦, 前日(24號) 我去呀女學校觀課日, 同的家長傾計, 我不知幾enjoy , 簡直唔想唔做野番屋企教女同埋同的女人八卦下呀

我都係發下夢姐, 唔搵錢邊有錢呀, 係呢, 呢輪大家的仔女有無新招出呀, 好似個個都就快考試

Sorlo,

ng bc 就..........咁我咪   

我個仔d 由細到now d 招數寫本百科全書都tak        所以mo mud新招我未歎過wor

2bzmummy 寫道:
做人邊有咁理想, 要 bc 就 bc, 要唔 bc 就唔 bc ?

so 咪阿q d lor     

我都係好呀q 咁等一日過一日, 又等出糧, 又諗下去邊度食邊度玩, 正呀~~~~~~~

番到就想放工, 日日都想放假, 呢排都無咩心機做野, 想唔做野但係又負擔大, 唔敢亂咁來.
唉........................

sorlo 寫道:
我都係好呀q 咁等一日過一日, 又等出糧, 又諗下去邊度食邊度玩, 正呀~~~~~~~

Sorlo,

~      

今日悶悶地出佐去食個full set 池      , 而家開心番     

rclamlam 寫道:
番到就想放工, 日日都想放假, 呢排都無咩心機做野, 想唔做野但係又負擔大, 唔敢亂咁來.
唉........................

rclamlam,

我同你咪一樣.............不過我就lai 要放最少9日假      阿工人姐姐要放假返祖家 :-|

Hi all i'm back.......
又出糧, 星期一又有假, 正呀...

小姐D TEST 唔算標青, 但係DICT.就FULL MARK,
唉....有鬼用咩(心諗) 都唔入平時分...

maba 寫道:

maba,

你就好na ~ 我仲要捱多一week sin 有$$$   

monday 工人放假.........我要一個湊兩位小主 :-|  :-|

maba 寫道:

maba,

你就好na ~ 我仲要捱多一week sin 有$$$   

monday 工人放假.........我要一個湊兩位小主 :-|  :-|

我就星期一出糧, 正, 頭先我去左食日本set lunch, 好鬼正正正    

sorlo, 你就好啦, 有架仔野食, 我日日都係pack luch 咋...
有時boss返黎先至出去開餐咋...

annie, 果份糧實際袋落自己袋都只係果14份1, 你有人養,
我呀...要同人夾錢開飯架, 有老有少, 出糧都係鄧佢地開心咋

我為奴為婢, 只係精神上滿足

對住個囡, 我真係 為奴為婢 , 同佢鬥智呀, 依家叫做定性小小, 就無咁憂咋

hi 各位媽咪,

等我又過黎學下嘢先
‹ 上一主題|下一主題