用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 荃灣浸信會幼稚園家長-chat room, 入來傾傾吧.Part VI ...
樓主: christina
go

荃灣浸信會幼稚園家長-chat room, 入來傾傾吧.Part VI [複製鏈接]

Re: 荃灣浸信會幼稚園家長-chat room, 入來傾傾吧.Part VI

yanyanmama:看左你比我地個web site la, 原來包1支水.我地可否自己拿d飲品入去飲架

Re: 荃灣浸信會幼稚園家長-chat room, 入來傾傾吧.Part VI

你去過, 你答

christina 寫道:
yanyanmama:看左你比我地個web site la, 原來包1支水.我地可否自己拿d飲品入去飲架

醒目開學勳章

大人好似係$69/$79一位,小朋友好似平$20!
包一包飲品,若再要可係個到買,但我地會靜靜帶d水入去,唔好太揚其實佢唔會理.
我去個間重有個兒童公園,小朋友可以係個度玩囉!
但距離BBQ場地有一點距離嫁...

我都想問bbq包唔包野飲架, 除了摸蜆有乜活動.

各位

兩間小童 $40 至 120 cm
大覽無寫幾高係 free
小覽 90 cm 以下 (free)
咁掂計 k1 都要 $40 (係唔係呀, 是關都過 90 cm).
另 120 cm 幾大到 ?
以前, 我去過自已都有偷帶水.

另大覽有桌球打唔知d daddy 會唔會有興趣

有人去過就好lor

各位, 11月17日家長教師交流日, 你地會1/2個父母參加, 我老公返學, 所以只有我1個參加

我想到時好熱鬧lor,

我地個class有:

christina/010/必必/mcphee/yiuyo-5個人. yeah

醒目開學勳章

我都係自已一個

各位, 11月17日家長教師交流日, 你地會1/2個父母參加, 我老公返學, 所以只有我1個參加

hi christina

我都係報自已去 (我即情唔記得問老公, 去唔去).
唔知 maku & CL322 去唔去, 如果 Friday maku 好似要學琴 ?
妳地真係熱鬧

而家決定成點....大欖定小欖???summer...想當年打桌球我都o岩....不過隨著身體o既變化而家可能打唔到啦...嘰嘰...

各位有興趣買書可以睇下呢個website o既書o岩唔o岩...正話佢o地call我....而家佢o地有資助....佢話約係書局o既三分一價錢....如果有幾百蚊仲有送貨....
www.mybooks.com.hk

Christina
我同事朋友的女都是昨日in dgs(好似同你一樣時間), 校長問她姊姊的名字及一些簡單問題.

我姑仔去過小欖, 佢話地方乾靜, 佢有朋友去過2個地方, 係小欖比大欖好. 而景觀, 我覺得應該是小欖那邊會好些. 所以我會投小欖一票.

hi carmen

而家妳都好fit呀,一定無問題. [quote]
Carmen 寫道:
summer...想當年打桌球我都o岩....不過隨著身體o既變化而家可能打唔到啦...嘰嘰...

我都去過小欖, 地方o.k   

summer-66
11/17, 我同老師請了假唔學琴, 所以我會去

carmen
多謝報料, 但我見沒打價錢都吾知幾多錢  

我都是1個人 ,老公要番工

我想到時好熱鬧lor,

我地個class有:

christina/010/必必/mcphee/yiuyo-5個人. yeah

醒目開學勳章

各位

我上次去都係小欖

小欖價錢設施節錄如下:

全票者$68 : 身高超1.2米 需購全票
優惠票 $40: 身高未逾1.2米或持有長者咭
( 身高90cm以下或嬰兒免費 )

每個燒烤爐需付10元開爐費,燒烤爐可供10人使用
購票價格包括
- 每客奉送蒸餾水1支及飲品換領卷一張
- 營業時間內,任燒任食
- 所有用具, 炭, 碟, 叉, 手套, 紙巾, 蜜糖, 燒烤叉, 網, 等.

其他娛樂收費項目
麻雀 HK$ 30(全日)
單車 HK$10(每小時)
乒乓球 HK$20(每小時)
羽毛球HK$20(每小時)
風箏HK$10(每只)
大風箏HK$18 (每只)

娛樂設施 :
* 小溪捉魚
* 石灘捉蟹
* 釣魚
* 機場夜景
* 踏單車

carmen/maku
但打桌球個到應該係大欖

醒目開學勳章

yiuyo

唔使 ,我地幾個都係一個去咋...

McPhee 寫道:
Christina
囡囡剛來電報告說去旅行她負責帶小蛋糕, 而妳囡囡就帶腸仔, 藹瑩帶夀司, 真唔真??

是真的!瑩瑩回來同我地講,佢負責帶12件壽司,要蝦、蟹同蛋 。我地應該會在元氣買定俾佢第二日帶,但係呀女話要自己整,唔係嘩       

carman
個網上書店幾好
但沒有價錢?
另外可否有媽咪推薦下d好書?
san :-P

yiuyo:你老公諗成點啊, 交唔交崇真留位費 你選左直資, 咁你未要二邊都好煩, 如果你換的話, 你女讀荃浸又遠, 你唔搬, 你個仔日日要去TSEUNG KWAN O返學, 都好頭痕WOO.

你地話事啦, 因為我2度都未去過BBQ, 最緊要小朋友可以玩咋.

醒目開學勳章

oiyingdaddy
係,我地要負責帶9件三文治,原來d小朋友係自己舉手接受帶咩食物嫁.我仔話有位小朋友要帶14件嫁,但唔記得係咩喎!
但佢地好叻,通告都未出已經可以傳話啦!真係大個仔大毎女咯

010:今日女女話已經準備好明天要扮路人甲的台詞, 佢話雷姑娘話佢好用心去記台詞, 抵鍚woo, 我女真的好認真, 佢話有d同學仔無嘗試背台詞.
‹ 上一主題|下一主題