用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大埔道崇真幼稚園家長分享站-Part 3
樓主: 跳跳虎
go

大埔道崇真幼稚園家長分享站-Part 3 [複製鏈接]

Re: 大埔道崇真幼稚園家長分享站-Part 3

跳跳虎,

有事請教, 請check pm.

k1學生應11:00謝幕時按次序去接回小朋友,係呀,要鬆人架拉,因為第一場和第二場d票係唔同架
得意媽 寫道:
Babyruby > 咁我地(k1) 係米睇完第1場一定要鬆人& 完第1場後揍番小朋友

但係第一場是否只有一張票? 咁咪只可以一個人入去睇囉!   

只有半小時撤退, d時間好"蚊".
其實係一家四口子

咁又未咁深

mamamui 寫道:
虎 :
K3已學倍數....咁要5要背乘數表呢?

我就自己打比老師話我想做懇親會義工

Babyruby 寫道:
有呀,今年老師打比我叫我做第一場懇親會義工呀 [quote]
一家三口 寫道:
有冇人知 : 點解今年懇親會, 冇招募義工呢?
[/quote]

K1 最多可以買4張票呀!   
wyl 寫道:
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

收到,請check pm!

yymum 寫道:
跳跳虎,

有事請教, 請check pm.

silvia_ng,
我仔仔3歲時都幫仔仔影過1次,本書叫"親親孩子週末遊",我地去鯉魚門度假村影,送了2本書,但係唔係阿仔影果本

有關懇親日想知自己坐幾前絃幾後, 請CLICK 下面:

http://www.auditorium.polyu.edu.hk/chi/jca_site/form/Seating%20Layout%20Plan.pdf

我就後到想C.係尾5行側邊路口位...   

我估可能前面係比K3 坐, 後面就K1, 徹退都快D.....
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

一家三口,

我們同Jennie一樣, 長短火都唔知影到mug..不如我同您們調位, 我叫hb幫你們影埋相呀 !   

我有份做懇親會義工, 5知有冇得睇囡囡表演

Adrian媽媽

Please check PM

Adrian媽媽,
坐堂座後面用相機影好難影,加上燈光好暗,用攝錄機就最好,影得唔錯,仲可錄得哂自己小朋友跳舞個樣。

ConnieBaby219,
老師話到小朋友表演時可坐回座位睇架!

希望個位會前D
thank you  

因為我們k3 d票係送架(第一場),如果daddy都想去我估可以叫老師代買多一張,不過個張就要比錢了,因為本來我都有一張票因為要做義工而扣起了,我打給老師問佢話如果daddy想去要比$10買回
wyl 寫道:

如果你是k1&k2學生應該不可以了
ConnieBaby219 寫道:

我有份做懇親會義工, 5知有冇得睇囡囡表演

Adrian媽媽

Please check PM

我第一場都好d係 N,第2場今年係Y呀
虎>>你今年係咩位呀
Jennie 寫道:
有關懇親日想知自己坐幾前絃幾後, 請CLICK 下面:

http://www.auditorium.polyu.edu.hk/chi/jca_site/form/Seating%20Layout%20Plan.pdf

我就後到想C.係尾5行側邊路口位...   

我估可能前面係比K3 坐, 後面就K1, 徹退都快D.....

我估佢地唔會咁"蚊"11:00表演完掛
一家三口 寫道:
只有半小時撤退, d時間好"蚊".

想問吓上年有幫手做義工d家長, k1 d 小朋友8:30咁早集合,但9:30 才開始, 1 小時做咩 ? 通告話得k3有茶點, 咁
咁多個鍾, 有水飲嗎 ? 是否有義工睇住 ? 可否講吓.
thanks

click 以下絛 link 是理工大學綜藝館坐位圖

唔該晒 jennie.
其實係一家四口子
‹ 上一主題|下一主題