用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖羅撒幼稚園 St. Rose of Lima KG 2007 ~~ PART 2
樓主: kylie_mom
go

St. Rose of Lima KG 2007 ~~ PART 2 [複製鏈接]

MONKEY, CHUNG CHUNG_MA,

唔怪得唔見你哋啦!
係呀! 影大頭相(謝幕相)真係攪咗好耐,
小朋友都等到情緒激動起嚟添呀!

alex,

可能囡囡真係好肚餓,唔食佢都會無力跳架啦!
因為ng要跳好幾次架

唔該哂 kylie_mom 昨日既安排~

可蕎尋日都話好開心,仲話下次仲要去~
星期六囡囡要返音樂班,所以我都會較定預錄,如果有需要我都可以幫手燒返碟~

醒目開學勳章 貢獻勳章

非常唔該晒你呀kylie_mom

原文章由 kylie_mom 於 07-11-5 11:06 硐表
hello,

我問左2個朋友, 佢地有DVD recorder會幫我錄起節目, 而我就再用錄影帶錄起做後備, 若有mami想要copy, 就請mark名, 下次function時就派發, 但請大家唔好咁快開心(因怕2位朋友都忘記 ).

1. Jan Yiu Ma
2. FlorenceChan

3. monkey妹
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

醒目開學勳章 貢獻勳章

DELETE.
BK short short 地出左5次post

[ 本文章最後由 monkey妹 於 07-11-5 12:53 編輯 ]

醒目開學勳章 貢獻勳章

DELETE.

[ 本文章最後由 monkey妹 於 07-11-5 12:56 編輯 ]

醒目開學勳章 貢獻勳章

原文章由 kylie_mom 於 07-11-5 11:06 硐表
hello,

我問左2個朋友, 佢地有DVD recorder會幫我錄起節目, 而我就再用錄影帶錄起做後備, 若有mami想要copy, 就請mark名, 下次function時就派發, 但請大家唔好咁快開心(因怕2位朋友都忘記 ).

3. monkey妹

醒目開學勳章 貢獻勳章

hello,

3. monkey妹

kylie_mom,

多謝你安排我地去dadadede, 彤彤話玩得好開心呀 , 仲話下次要同埋細佬一齊去喎    

同埋我都想要一個copy呀, 唔該晒

hello,

3. monkey妹
4. pandacat_bb

其實個個小朋友都玩都好疲倦架啦, 而且又開始肚餓+眼訓, 所以你唔洗介意, 芷儀已經好叻叻架啦   彤彤未返到屋企都訓著咗lu, lunch都冇食呀

原文章由 ChungChungMum 於 07-11-5 08:38 硐表
Da Da De De

Though Tse Yee (ChungChung) also join the Da Da De De recording, but really sorry that she have broken the rule and had to leave earlier as her father could not claim.  In order not to a ...

嗰日有個mami都成日望住我......對襪褲, 睇我幾時放番低   
我都驚彤彤會扭眼訓, 好彩有得玩咩都唔記得咋  

原文章由 瑜媽 於 07-11-5 10:13 硐表
咁好彩一千零一對都買到.

彤彤昨日好精靈又乖, 成日笑. :loveliness:

srl, 我覆唔到pm呀, 我係度reply你啦

bk成日short, 我依幾日都覆唔到pm呀, sorry
我上星期同囝囝in咗崇真, 其實係for囝囝吸收經驗, 另外st rose我都會apply, 班主任已經幫我拎咗form啦, 1月5號interview, 同埋今個月會in創價, 我本人較想囝囝入創價, 第二當然係st rose啦
唔好意思呀, thomas手帶我冇扭呀, 因為我對thomas我興趣不大

原始私人傳訊: 史廸仔...
你囝囝有冇apply srl/其他? 我想這方面你多少有些掙扎罷"囝囝"嘛!
史迪仔...我好似......
咁請問有冇儲開/有多Thomas路軌手帶,車仔"James"?

醒目開學勳章 貢獻勳章

原文章由 koko39 於 07-11-5 11:32 硐表
唔該哂 kylie_mom 昨日既安排~

可蕎尋日都話好開心,仲話下次仲要去~
星期六囡囡要返音樂班,所以我都會較定預錄,如果有需要我都可以幫手燒返碟~

唔好太客氣, 都係多得TVB.

妳有機就好啦...多一個幫手.

kylie_mom,
好多謝你的安排, 斯渝昨日玩得好開心...

唔該晒kylie_ mom. 晴晴今朝起身問今日去邊?自己答,話去睇DaDaDeDe, 晴晴玩得好開心.

角色扮演

Hayley Father,

Hayely好攪鬼 好好笑

醒目開學勳章 貢獻勳章

原文章由 ChioMaMa 於 07-11-5 16:26 硐表
Hayley Father,

Hayely好攪鬼 好好笑

信班仲未有得睇呀 , 好心急添

係lor, 自印手掌後就無新相睇....

原文章由 kylie_mom 於 07-11-5 17:34 硐表

Kylie_Mom,

再次萬分感謝你的各項安排!  

另我都好心急,想睇小朋友扮成點!!!!   信班老師加油呀!

原文章由 kylie_mom 於 07-11-5 17:34 硐表

我地望班都末有update相呀, 仁班老師咁有效率嘅.
另外好多謝你安排依個活動呀 , 琳琳都話好開心~係城巴到已經無晒電lu.

原文章由 phoebekk 於 07-11-5 23:14 硐表

我地望班都末有update相呀, 仁班老師咁有效率嘅.
另外好多謝你安排依個活動呀 , 琳琳都話好開心~係城巴到已經無晒電lu.

唔記得咗, 麻煩你我都想要個copy呀, 唔該晒
‹ 上一主題|下一主題