用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 26 之"大考?唷,使乜驚呀!Show time ! ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 26 之"大考?唷,使乜驚呀!Show time !” [複製鏈接]

原文章由 2bzmummy 於 08-6-2 08:41 發表

早晨 !

格格

您今朝凌晨咁早入黎,唔通係仲搞緊備戰呈分 ..............

2b 咁早呀
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

原文章由 sorlo 於 08-6-2 08:50 發表

2b 咁早呀

sorlo

咁早呢句應該我同您講喎.....

尋晚失眠呀 ? 。。。。。

原文章由 2bzmummy 於 08-6-2 08:57 發表

sorlo

咁早呢句應該我同您講喎.....

尋晚失眠呀 ? 。。。。。

有野趕住番公司做嘛
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

原文章由 sorlo 於 08-6-2 09:09 發表

有野趕住番公司做嘛

sorlo

您呢排又真係幾忙喎,上星期都唔係好見您搭咀,快 D 搞掂就上黎啦 .....

大家早晨

good morning

早晨好))))

今朝出面大大水, 我呢個大番薯媽咪又帶住晨仔行大運

原文章由 布甸仔媽媽 於 08-6-2 09:20 發表
早晨好))))

今朝出面大大水, 我呢個大番薯媽咪又帶住晨仔行大運

長老

尋晚半夜響大雷落大水呀,好在天公造美,尋日成日都唔落雨,馬拉松籌款活動可以圓滿結束 ....

[ 本文章最後由 2bzmummy 於 08-6-2 09:39 編輯 ]

原文章由 2bzmummy 於 08-6-2 09:25 發表

長老

尋晚半夜響大雷落大水呀,好在天公做美,尋日成日都唔落雨,馬拉松籌款活動可以圓滿結束 ....

2b

噚日仲間中有陽光添, 天公做美, 籌到好多善款

今朝5點幾鐘行雷閃哂電, 啱啱hb起身番工, 好彩坐船船, 沿途唔使淋雨

原文章由 布甸仔媽媽 於 08-6-2 09:41 發表

2b

噚日仲間中有陽光添, 天公做美, 籌到好多善款

今朝5點幾鐘行雷閃哂電, 啱啱hb起身番工, 好彩坐船船, 沿途唔使淋雨 ...

長老

乜原來神爸可以坐船船返工咁好架 ? 俾我就 C 火囉,我會暈浪 ........

原文章由 2bzmummy 於 08-6-2 11:17 發表

長老

乜原來神爸可以坐船船返工咁好架 ? 俾我就 C 火囉,我會暈浪 ........

2B

我屋企附近有船船去東x (15mins), 跟住坐接駁巴士 (10mins)返工, 快好多架

出面有太陽, 襯機去幫波士攪私務先, 一陣返黎再傾

原文章由 布甸仔媽媽 於 08-6-2 11:37 發表

2B

我屋企附近有船船去東x (15mins), 跟住坐接駁巴士 (10mins)返工, 快好多架

出面有太陽, 襯機去幫波士攪私務先, 一陣返黎再傾

長老

難怪神爸話呢度係 DREAM HOUSE 啦

我都要出去飲茶,下晝再 CHUR 過 ....

午安!

各位尋日有冇睇"512 關愛大行動"呀?
無線幾小家呀, 不旦止無亞視咁不間斷全場直播,
仲小家到當亞視藝員表演時轉播訪問片段,
好心佢啦, 國難當前就將依D商業角力放低先啦!
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

原文章由 2bzmummy 於 08-6-2 12:12 發表

長老

難怪神爸話呢度係 DREAM HOUSE 啦

我都要出去飲茶,下晝再 CHUR 過 ....

2b

其實而家hb好少有機會搭到船....因為頭班船係0540, 除非hb係返0630 or之後先會搭, 不過hb 寧選擇返0600 or 之前, 因可放早點去接晨仔, 另外有特別準貼可以賺多丁錢幫補車費

原文章由 正46 於 08-6-2 12:24 發表
午安!

各位尋日有冇睇"512 關愛大行動"呀?
無線幾小家呀, 不旦止無亞視咁不間斷全場直播,
仲小家到當亞視藝員表演時轉播訪問片段,
好心佢啦, 國難當前就將依D商業角力放低先啦!
:ig ...

我有出街,係屋企既時間就睇 Now.....

原文章由 布甸仔媽媽 於 08-6-2 13:24 發表

2b

其實而家hb好少有機會搭到船....因為頭班船係0540, 除非hb係返0630 or之後先會搭, 不過hb 寧選擇返0600 or 之前, 因可放早點去接晨仔, 另外有特別準貼可以賺多丁錢幫補車費 ...

長老

明白,神爸真係想得週到 ........

原文章由 2bzmummy 於 08-6-2 13:36 發表

長老

明白,神爸真係想得週到 ........

BK 用心良苦,驚大家掛住上黎,忽略左屋企既小朋友 ....

等我黎試下今晚 BK 好番未先 。。。。。

請留意呢兩個 post 既時差,就可以知道 BK 有無問題啦 ....

早晨 !

希望 bk 今日好似我地既小朋友咁生性啦 .......
‹ 上一主題|下一主題