用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 浸信會呂明才小學 一呂 - 09 小二 交流區
樓主: tam
go

一呂 - 09 小二 交流區 [複製鏈接]

原帖由 claudiaho 於 10-7-12 10:25 發表
好似有成10個去咗A班, 唉 ! 有好幾個都係我仔嘅best friend, 我同另外一個媽咪傾過, 可能係有某d原因囉....

please check PM

轉來轉去都係呢兩班, 話唔定出年又一齊呢 ....小朋友好易慣....

tam, please check PM

原帖由 tam 於 10-7-12 10:49 發表

please check PM

原帖由 claudiaho 於 10-7-12 11:47 發表
轉來轉去都係呢兩班, 話唔定出年又一齊呢 ....小朋友好易慣....

tam, please check PM

pls check pm

我都有安慰個女,小息咪行去隔離班一齊玩囉,又唔係分開得遠。
你地有無報名參加假期聖經學校?我女話大部份都係B班的同學仔一組。

Claudia, 我個仔都係升3b班呀,但tam就去咗A班
我又少一個盲公竹啦!

我仔仔都有參加暑期聖經學校,仲有我連讀緊幼稚園嘅細女都有參加,佢哋好開心呀!

冇法啦, 話唔埋出年又同番班呢 !!!

我兩個小朋友先兩年都有參加聖經班, 佢地都話好玩, 不過今年同佢地安排咗另外一d活動, 所以冇參加...

原帖由 sheepmom 於 10-7-15 15:24 發表
Claudia, 我個仔都係升3b班呀,但tam就去咗A班
我又少一個盲公竹啦!

我仔仔都有參加暑期聖經學校,仲有我連讀緊幼稚園嘅細女都有參加,佢哋好開心呀! ... [/quote]
‹ 上一主題|下一主題