用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 仔女經 <<Part 38>> 唔該執番好 D 野呀,開學啦 ! ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 <<Part 38>> 唔該執番好 D 野呀,開學啦 ! [複製鏈接]

早晨

要一眾友好為我擔心,2B 真的心感有愧 。。。。。

原帖由 2bzmummy 於 10-9-21 08:38 發表
早晨

早晨好

做朋友淨可以送上無限支持, 都唔知仲可以點做

大家早晨
計尋晚臨瞓前打消掛8號風球放一日假念頭後
半夜比雨點打落玻璃聲嘈醒兩老出廳開電視機
一看紅雨 心諗還有黑雨放一日假嗎?
最大貢獻巨山用電蚊拍電 4隻細型蟑螂...
(正確係3隻,有一隻飛走左...)
究竟有咩方法可以杜絕呢家野呢
我地已經將唔同藥用,屋仔輪流放屋內各人兄出沒地方
但始終未能趕盡殺絕

醒目開學勳章

回復 3# 2bzmummy 的帖子

2b:

朋友就係係呢個時間作出無限量的支持.

betty

good morning

2b

support you

早晨 !
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

2b,

過兩日我又要飛啦, 要小心照顧自己!

原帖由 2bzmummy 於 10-9-21 08:38 發表
早晨

[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

原帖由 正46 於 10-9-22 08:35 發表
2b,

過兩日我又要飛啦, 要小心照顧自己!

46 兄

多謝您的祝福 有記得您講過要飛。。。。 去邊度呀,同埋幾時返?(呢 D 問題好似應該係 46 嫂問 )我星期日都要飛,不過禮拜二就返喇

早晨好

晏晨 各位中秋節快樂

醒目開學勳章

DEAR ALL:

齊歡唱,同慶賀 ,祝大家與愛人,情人,家人,親人,美人,戀人,自由人甜甜蜜蜜

2b:加油呀!件事隨之迎刃而解.

betty

原帖由 bettylam 於 10-9-22 13:29 發表
DEAR ALL:

齊歡唱,同慶賀 ,祝大家與愛人,情人,家人,親人,美人,戀人,自由人甜甜蜜蜜

betty

Dear Betty

好攪鬼喎,幾唔開懷都俾您引到 kit 一聲笑左出黎

大家中秋節快樂

醒目開學勳章

DEAR ALL:

追月日快樂呀!))))))))))))))))))))

今年中秋個月亮特別靚,打破晒打風不成3日雨的傳言 ,今日仲天清氣朗,非常舒服,又展開人生新的一頁.

有時的野真係有幾抵死得咁抵死,有幾盞鬼得幾盞鬼,話說尋日朝返去,同事講,佢呢輪又係成日中六嚇彩20元,佢up左的no.我同佢夾埋,竟然係中3獎5個字,4萬幾銀,我地係樹講笑,下次買時夾埋一齊買lu~食餐勁架lu~~

前晚偉哥又係樹好咁大叫~~~

betty~~~~~快的黎呀!說時遲,那時快,即刻,立即,馬上,趕同標去佢眼前.

佢話,快的對下中秋金多倒,我地好似中左喎~~~好似中左好多個字喎~up到似層屠,口都震埋.

對落中左3個,一個開隔離,我對佢講,我年紀大lu~吾嚇得掛哇~~ ~ 其實中3個字係去年經常出現,今年情況明顯小左,所以比佢玩小左好多次野...佢一得閒就諗橋黎反我.

又係樹自言自語的betty上

醒目開學勳章

dear all:

我個呀頭中秋好小係香港,通常都係好睇佢心情地,果日中午先by e-mail通知我地,5點啦!4點啦!個個節日吾同,佢有佢精彩.

尋日又鬼咁好心情喎~中午速遞問,你地今日有無得放早呀!我依依哦哦應佢,你地收幾點,我地收早,我地就收早啦!點知呀頭蛋左句~~~~~

有呀!收4點.跟住同我地講,下午收3點半,你地手頭上的野ok!就走人啦!返去提燈籠,佢心情真係好鬼靚喎~~~

到3點半,無人郁,佢竟然再叫,3點半啦!你地走啦!早的返去賞月

我果一刻樹諗,吾知佢係咪呢輪係香港時間多左,好睇到我地真係超多野做,特別係我,呢輪拎多左有薪年假攪野,年紀大運動小,加上空氣勁差,自然病痛多左,病假拎多左,我無返,佢要攪埋我超煩重的工作,佢感受到,哈~~~~~我諗多左lu~~
果一刻有幾想叩頭謝恩呀!,因為尋日要趕返呀媽樹,幫佢手煮佢架10餸一湯架其中幾味.

betty

醒目開學勳章

2b:

你真係好鬼易開懷架啫

二位仁兄仁姐,你地放心處理你的事項,吾水掛實我地架

betty

BB,

開0左學成個月, 你個女識到男友未呀?

原帖由 bettylam 於 10-9-22 13:29 發表
DEAR ALL:

betty

BB,

得就明天一早飛, 要過埋國慶先返....

原帖由 bettylam 於 10-9-23 11:32 發表
2b:

你真係好鬼易開懷架啫

二位仁兄仁姐,你地放心處理你的事項,吾水掛實我地架

betty

早晨

原帖由 正46 於 10-9-23 11:48 發表
BB,

得就明天一早飛, 要過埋國慶先返....

46 兄

乜解究係都唔講去邊度 ja,唔通您同志雲大師一樣身負神祕任務 ????
‹ 上一主題|下一主題