用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 06 劍鳴 k2 同學仔
樓主: ianmami
go

06 劍鳴 k2 同學仔 [複製鏈接]

Re: 06 劍鳴 k2 同學仔

danielboy,
hehe早知你有d咁堅既反應, 下次你試下扮弱少同佢講 : 媽咪好傷心呀, 你講d咁既野, 好傷我心呀...可能有以想不到既收獲    , 我成日用呢招架, 我個囝就即克走黎同我講 : 媽咪對唔住呀, 我好錫你架

合唱團我不嬲都係11:00架, 點解你要轉10:00呀??係未因為dan dan升k2, 要轉早d呀, 我記得11:00個班係n1+k1架, 係未??? 表演我個囝都會去架, 上次畢業禮表演左一次, 呀今期兒童快報有登呀, 都影到我個囝呀

EvaFong88,
我得一個, 希望快d多一個

yuiyuibb,

我想問合唱團係咪要返學之後要面試先可以返?

希望你願意成真, 快d多一個, 咁你要比心機   

danielboy 寫道:
yuiyuibb,  
真係Long time no chat. 秘密未知, 今日整多句, "You are the silliest mom in the world!" 佢係唔係想激C我? 你囝囝留喺KM讀K1, am定轉pm國際班?  有無返合唱團?  

danielboy, 我係你一定同dan dan 講 "you are the siliest boy in the world" 然後同佢講 the siliest mom 個仔一定都係the siliest boy in the world...

yuiyuibb,
轉?  No special reason.  早d上完早d收工早d去玩
扮傷心用過, 2歲時work, E+我個囝怕我ignore佢多d.

ianmami,
我有你咁醒就唔會咁愁啦, 今朝提番佢又話尋日 'just kidding'

各位mami,

又有野問,你地有冇係坑口的mami,小朋友放學返到屋企要幾點?(上午班)

danielboy, 唔係我醒, 我只係講事實同推理jet. 佢流緊你的血同有你的基因. 佢唔可以話媽咪. 因你醒佢才醒, 你係silly 佢一樣啦... 我成日用呢d招同ian 講, 依家佢唔會o甘話我,因佢知一o甘講佢必定"書" 最重要我地(ian同我)一家人黎ka 嗎    唔知係唔係因為我做個行, 個人跌落地都"拿"反d 沙    ian 有我呢個阿媽我估佢都比我激c :

EvaFong,
oh, you are living in Hang Hou? my son wil be in k1 pm class, TKO too. But I believe the arrival time will be about 12:30, because the bus will pick the pm class kids up at about 12:30 in East point city.

monmantong,

many thanks!

我明天會返KM,到時再問清楚!

各位mami,

8 月20 日黃金海岸自助餐加奇幻魔法陣(十多個充氣彈彈遊戲)及魔幻射擊場入場 成人HKD200(有7 折... )小童1.2 米以下HKD128.

想問吓係邊到集合?同埋幾時要book?  

各位KM mami,

你地好!  我係 OnHo, 早好多個月都曾出現過係你地個forum! 我細仔Bryan也是9月入 k.2(am)班!  早前應付完大仔入讀P.1事宜, 又搬好屋(7月中剛從元朗搬出九龍!), 所以依家總算可以歸隊!

你地係咪8月20日一齊去玩?可以預埋我嘛?  我都想同你地熟絡D, 等你地可以教下我!

OnHo

OnHo, welcome....大家一齊去玩啦... 你加名啦...

ianmami 寫道:
8 月20 日黃金海岸自助餐加奇幻魔法陣(十多個充氣彈彈遊戲)及魔幻射擊場入場 成人HKD200(有7 折... )小童1.2 米以下HKD128 我prefer lunch wow 你呢. 仲有可以係尖沙咀坐車入....

1. IANMAMI 1 大1小
2. EvaFong 2大1 小
3. Carson_mum 2大1 小
4. yinyin 2大2小
5. 謙謙 2大1 小
6. Michellewong 2大1 小
7. IANMAMI FRIEND 2 大1小

carson_mum, 今 日call 下bb 爸爸再同你confirm...

carson_mum & ianmami,
想問唔食buffet淨玩得唔得, 幾錢 & 邊度買飛 or just walk in 得喇?

多謝受埋我地玩! 我已加名了!

ianmami 寫道:
8 月20 日黃金海岸自助餐加奇幻魔法陣(十多個充氣彈彈遊戲)及魔幻射擊場入場 成人HKD200(有7 折... )小童1.2 米以下HKD128 我prefer lunch wow 你呢. 仲有可以係尖沙咀坐車入....

1. IANMAMI 1 大1小
2. EvaFong 2大1 小
3. Carson_mum 2大1 小
4. yinyin 2大2小
5. 謙謙 2大1 小
6. Michellewong 2大1 小
7. IANMAMI FRIEND 2 大1小
8. OnHo   2大2小

danielboy
如果唔食buffet都可以玩ga, 但每個遊戲要收$20; 唔洗入場費!! 到時walk-in就得!  一齊嗎?

All,
RE: 8 月20 日黃金海岸自助餐加奇幻魔法陣
- 穿梭巴士10:45am由尖沙咀開出; 回程為2:45pm
- 遊戲時段為11:00am至4:00pm
- Buffet費用需要預繳

All,

I remember the 穿梭巴士 ( tseun wan line ) is first come first serve....if same in tst , pls don't too late arrive the stop!

And 回程穿梭巴士 is needed to book because many ppl want to leave at around 2:30. You should book when you arrive the hotel.

But I don't know is there any special service about shuttle bus for buffet customers.

cheers!
;-) :-o 8-) :-? :-P :-x

Carson_mum,
好想一齊, 但20/8真係full晒, 尤其嗰晚有預演, 下午無得瞓仲玩得咁癲, 驚佢上演一幕大鬧西灣河.

Carson_mum, 謙媽仲未問到我地升班的問題 因升班可能要比多d.. 我prefer 上星期五, 因星期六想ian 學第二d 野 一齊坐車入啦. bb爸爸唔去啦. 你pm 個account 我地比左錢再book 啦...

早晨各位!  我都贊成一齊入, 請問account no. 係... ...?

hi all, 明天上大陸again. carson_mum 你想我攪定點....

dear all

我要明天才可以知8/20是否可以去, 因我hubby 說可能8/20 要ot
‹ 上一主題|下一主題