用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經
樓主: maba
go

仔女經 [複製鏈接]

Re: 仔女經

vivi_vivi 寫道:
hi 各位媽咪,

等我又過黎學下嘢先

wellcome...
你介紹吓自己先啦

hello Vi Vi.. 你三隻鴨好得意呀
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

sorlo,

嘩 ~ 好彩搽佐spf30 +   jack ~ ng 係畀你哂'lone'    我知tw有間食日本野勁正勁抵   

maba,

me 2 na ~ 人工已經奀丁丁na ~ 日日都係帶飯返office食ja :-|  :-|

hi 各位媽咪,

等我又過黎學下嘢先

vivi,

welcome     

你個兩位小主係仔定女ar....幾大

hehe sorlo,

呢3 隻鴨就代表左我帶住我兩隻twins 鴨鴨囉。
咁多位媽咪, 我有對孖囝, 今年讀p.6, 即係好緊張ge 一年, 但係男仔又百厭又唔定性, 加上又開始反叛, 所以呢排覺得心理壓力好大, 有排先至捱到放榜

Annie,

vivi個兩個係公子來架.

hehe sorlo,

呢3 隻鴨就代表左我帶住我兩隻twins 鴨鴨囉。
咁多位媽咪, 我有對孖囝, 今年讀p.6, 即係好緊張ge 一年, 但係男仔又百厭又唔定性, 加上又開始反叛, 所以呢排覺得心理壓力好大, 有排先至捱到放榜

vivi,

原本你對boyz lai ga ~    

我地對一個已經    , 咁佢地成績係咪差ng多   

雖然佢哋剛剛足左11歲, 但係D 心智都仲係好細個, 唔似得囡囡咁早熟, 尤其係細囝囝, D心智同行為都仲好似6,7歲咁, 真係嬲佢佢又唔無知, 話佢佢又唔覺

rclamlam 寫道:
Annie,

vivi個兩個係公子來架.

rclamlam,

收到   

雖然佢哋剛剛足左11歲, 但係D 心智都仲係好細個, 唔似得囡囡咁早熟, 尤其係細囝囝, D心智同行為都仲好似6,7歲咁, 真係嬲佢佢又唔無知, 話佢佢又唔覺

vivi,

我大仔足12歲na.......仲成日同細佬爭野玩     

話時話, 今年要出招加多D 人工..

我響旺角多野食, 又唔貴, 所以咪出街食囉, 十蚊一BOWL 雲吞麵周街都有呀~~~   
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

布甸仔媽媽,

佢哋兩個啲成績叫做不過不失啦, 我諗佢哋兩個啲成績應該唔係相差好遠,只不過係細囝而家都仲好細個仔, 又唔緊張, 又唔專心, 所以暫時哥哥叻少少啦。

我對住個女咪又係把幾   , 話佢又好似無事發生咁,由家我乜都由鬼佢

我係TST 返工架

我果件叫TWINS 係..........."孖弟"

maba 寫道:
話時話, 今年要出招加多D 人工..

你就好na.............ne度做又24, ng做又係24 ja     

所以me揀

布甸仔媽媽,

佢哋兩個啲成績叫做不過不失啦, 我諗佢哋兩個啲成績應該唔係相差好遠,只不過係細囝而家都仲好細個仔, 又唔緊張, 又唔專心, 所以暫時哥哥叻少少啦。

咁你揀中學就兩個一模一樣咪tak lor     

我BOSS其實好少係度, 但係我都好多野做,
要比佢知個市家吓谷底番生啦..........

sorlo 寫道:
我對住個女咪又係把幾   , 話佢又好似無事發生咁,由家我乜都由鬼佢

你把幾 , 我對住大仔幾十把        , 最叻同me 講 : ok na ~ ng好煩, ng好'俄', 我大個仔na     
‹ 上一主題|下一主題