用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 仔女經<<Part 34>> 之...3 年白老鼠實驗,正式開始! ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經<<Part 34>> 之...3 年白老鼠實驗,正式開始! [複製鏈接]

原帖由 2bzmummy 於 09-11-17 09:29 發表

長老

尋日熱點白田,捉左一隻垃圾蟲(丟食物殘渣落街),扣左 7 分,抵死

2b

我都好心涼架

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-11-17 09:56 發表

2b

我都好心涼架

長老

捉多幾個仲好呀

午安

格格忙碌左半日啦

醒目開學勳章

Dear all:

午安~

因為我的舊褸送晒比偉哥鄉里呀表嫂,所以咁凍天時我都只係褸件企領開胸毛衣外套,
起首諗住吾係好凍,點知越夜越 ,尚幸還可以頂得住,不過諗諗下都係吾好呀!

萬一真係抵抗力藥的加埋咁多菌,一陣病病咪搵黎攪.
結果尋晚比我係Waxko搵到件平靚正外褸,標價hkd1400.-,二折發售,不過就斷晒碼,又有得試喎,好亥意外地竟然仲可以夾硬著到件34碼~,仲靜靜雞比cash hk250.-換左套勁好用的韓國名牌護膚品,原價hkd1196.-

我之前係hou某化妝品尊店做特價時,淨洗面的買一送一都要hkd380.-.

今日天有新褸著,又塗到塊面立立ling的betty上

原帖由 bettylam 於 09-11-17 12:47 發表
Dear all:

午安~

因為我的舊褸送晒比偉哥鄉里呀表嫂,所以咁凍天時我都只係褸件企領開胸毛衣外套,
起首諗住吾係好凍,點知越夜越 ,尚幸還可以頂得住,不過諗諗下都係吾好呀!

萬一真係抵抗力藥的加埋咁多菌, ...

Dear Betty

我覺得您係有陰謀既,俾晒 D 衫人地 今日俾我見到您就好啦,見識下咩叫美女嘛

dear betty
又係辦法喎... 送晒d衫比人,一來夠環保,二來可以再
添置,三來又可以追得上潮流永遠唔老土
一句好冷呀 又可以去shopping lu
仲買埋超值靚靚化妝品添

原帖由 bettylam 於 09-11-17 12:47 發表
Dear all:

午安~

原帖由 alicetong 於 09-11-17 16:43 發表
dear betty
又係辦法喎... 送晒d衫比人,一來夠環保,二來可以再
添置,三來又可以追得上潮流永遠唔老土
一句好冷呀 又可以去shopping lu
仲買埋超值靚靚化妝品添

...

格格

係咪估佢唔到阿 Betty 咁鬼馬呢 ? 

BETTY
真叻女 一舉三得!!!

醒目開學勳章

dearall:

我仲好攪笑地叫返黎叫佢地絕代3寶估下件褸幾銀,
衰鬼偉哥幾醒,即刻答hkd150.-,呀女答都要慌貴得去邊,hkd200.-,呀仔估hkd300.-

我up話你地有無攪錯架,呢件正野hk1400.-叫佢地3個夾比我當聖誕禮物.
我叫偉哥出1000.-,呀女同呀仔每人200.-,佢地3個話加埋只比300.-我,哈哈!咁我咪要蝕水

真係姣 姣姣 凍呀!

今晚得10度,不過剛岩發現屋企暖過公司好多,的同事個個係公司一路做野,一路up住好凍呀!的手冰冷冷BETTY

早晨,

公司好暖啊! 出汗........
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

bb,

乜依0架大陸仲有人窮過我地港燦0既咩?

Dear all:

午安~

[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

原帖由 bettylam 於 09-11-17 22:22 發表
dearall:

我仲好攪笑地叫返黎叫佢地絕代3寶估下件褸幾銀,
衰鬼偉哥幾醒,即刻答hkd150.-,呀女答都要慌貴得去邊,hkd200.-,呀仔估hkd300.-

我up話你地有無攪錯架,呢件正野hk1400.-叫佢地3個夾比我當聖誕禮物.
我叫偉哥出1000 ...

Dear Betty

跟官咁耐都唔知道官姓乜咩 ?想玩起屋企幾位 ?No way .........
公司有開冷氣,點同屋企呀 ?

原帖由 正46 於 09-11-18 08:36 發表
bb,

乜依0架大陸仲有人窮過我地港燦0既咩?

Betty 話送左俾偉哥鄉里,無講話係國內喎 ...... 有無聽到報告話,HK 係全球貧富懸殊其中最嚴重的一個地方呀

原帖由 正46 於 09-11-18 08:32 發表
早晨,

公司好暖啊! 出汗........

係咪亞爺慳錢,連空調都唔開呀 ? 定係呢份工令您感覺到好似太陽咁溫暖 ?

good morning

大家早晨好

今日雖然寒冷, 但是呢個舖夠窩心, 夠溫暖, 大家多點上來取暖啊

骨摩令

雖然係冷..但好彩無風

2b

betty 姐鬼馬的程度, 我同您都見識不少

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-11-18 09:30 發表
大家早晨好

今日雖然寒冷, 但是呢個舖夠窩心, 夠溫暖, 大家多點上來取暖啊

長老

是耶非耶 ?點解人流咁少既 ............
‹ 上一主題|下一主題