用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 轉眼又到啦,仲有12日啊!
樓主: CHUCHU
go

轉眼又到啦,仲有12日啊! [複製鏈接]

Re: 轉眼又到啦,仲有12日啊!

CHUCHU 寫道:
norakyng,

多謝!

msling,

我驚前一晚,成晚訓唔着呀 搵d咩做下,可以分心呢可

各位媽咪,

地鐵幾點係第一班車呀?等我早d出門口,去到然後食返個靚早餐,跟住返學校囉.唔知呀女到時訓唔訓得着呢!

sorry...我這個烏龍王,會錯了你的意思
anyway, 祝大家派到心儀學校,不用在擔心

醒目開學勳章

HIHI!ALL:

好攪笑,大家吾知有無呢個共同感覺,好似似我地放榜多的,除左係呢樹倒數,朝朝我老公一早起身都係倒數,仲有幾多日,但的小朋友就一的事都無,努力地歡樂,打機,睇電視..

問仔仔緊張嗎??佢答:無喎!事以至此,已成定局,緊張又可以點呀!

betty

好想快d到, 因為上2個禮拜開始胃痛,    

Hi, betty,

您老公已經有囡囡一次經驗都咁緊張 ? 好似仔仔 EQ 比佢高喎 .... Anyway good luck !  :  :  :  :

bettylam 寫道:
HIHI!ALL:

好攪笑,大家吾知有無呢個共同感覺,好似似我地放榜多的,除左係呢樹倒數,朝朝我老公一早起身都係倒數,仲有幾多日,但的小朋友就一的事都無,努力地歡樂,打機,睇電視..

問仔仔緊張嗎??佢答:無喎!事以至此,已成定局,緊張又可以點呀!

betty

Hi, betty,

您老公已經有囡囡一次經驗都咁緊張 ? 好似仔仔 EQ 比佢高喎 .... Anyway good luck !  :  :  :  :

bettylam 寫道:
HIHI!ALL:

betty

睇完d post,個心pop pop 跳添    

睇完d post,個心pop pop 跳添    

尼幾日都成日有人問我緊唔緊,問到我都怕lu.

betty,

唔只係個仔呀,我呀女都冇嘢咁,食得玩得睇得 : 茅感雀!

其實日子越離越近,就越離越擔心,越離越緊張
到左今日我問呀囡其實你最想入邊間中學,佢竟然話是旦啦 邊間都冇所謂
我都唔知e個答案係好事定壞事         

各位媽咪,

我都緊張埋一份,不如大家一齊放鬆五分鐘,頭腦都會清醒D!
‹ 上一主題|下一主題