用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會仁立紀念小學 仁立紀念小學家長區 (2)
樓主: 黃巴士
go

仁立紀念小學家長區 (2) [複製鏈接]

我囝囝就係咁淋病左  發燒,放學接佢返嚟件運動衫同件風褸就濕左一半 ,我問佢你有帶雨傘點解會濕成咁家!!佢話操兵時淋雨,真係激到 真係要同學校反映下,又濕又凍見到佢好可憐 ,下星期又開始小測 希望快d好番啦

是呀我囝囝操兵隊己經三年都有份,本來都覺得好開心但咁次攪成咁 而家連書都冇點睇過。

原帖由 黃巴士 於 10-3-12 18:46 發表

今日唔見你囝囝踢波, 想問吓佢好返未 呀??

TAKE CARE!!

黃巴士

黃巴士多謝關心 囝囝依然未好 重有鼻塞流鼻水昨晚有d燒 超煩呀!!書又無溫見到佢個痛樣

原帖由 劉健明 於 10-3-12 20:11 發表

因為o個日淋病未好 ?

係呀 佢比較細粒同瘦可能又差d啦!

原帖由 黃巴士 於 10-6-3 16:58 發表
今日收到美利餐單, 但點解無18/6?? 果日囝囝要在校內踢球, 咁果日咪無美利飯食.
另想問吓大家知唔知道原本暫定14,21,28/6的校內國畫班14,21,28/6, 改了哪天&時間呢?? 因囝囝上次無返, 咩都唔知??

黃巴士 ...

因學校有幾日活動日期交遲左,所以明日或後日會比多一張漏左日期飯單,佢叫我先交今次張單先,到收到新飯單再加番漏左果幾日。

原帖由 黃巴士 於 10-6-4 09:42 發表

係囉, 我起初以為我囝囝遲交俾我, 因今日已話要交返, 邊有咁快入到數??

所以, 我尋日電學校, 聽電話果位姐姐話負責主任已放工, 張餐單可以星期一至交.
我唸住等今日確定清楚日子至交, 如果唔係好亂架! ...

平時飯單咪有晒銀行資料law。

囝囝話(3x12+3)x2,因一個小正方形長是3,如果係最長長方形長度打橫拼成,佢的長度是3X12,再加闊(3),再x2就是周界,因長方形周界算式是(長+闊)x2。
‹ 上一主題|下一主題