用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖三一堂小學 聖 三 一 堂 小 學評價
go

聖 三 一 堂 小 學評價 [複製鏈接]

醒目開學勳章

請問聖三一堂小學08年度入學有表格拎未呢?我仔仔黎緊k3!
thanks!:

醒目開學勳章

many thanks!:
原文章由 BB2WONG 於 07-8-9 12:10 發表

我估9月份開學後,你上學校網睇下,就知道幾時派表?好似到時可以上網DOWNLOAD份申請表!或者我知道再通知你(如果我記得

醒目開學勳章

BB2WONG ,

請問你聖三一堂小學駛唔駛做profile咁架??

many thanks!

醒目開學勳章

真係唔該晒你, 另請問雜費多唔多架呢? 咁其實profile係咪只係搵個靚靚既file裝佢既cert copy就ok 架呢?
many thanks!
原文章由 BB2WONG 於 07-8-14 11:49 發表

呢樣我又唔多知,因為我係直升上去!不過之前有朋友去考都有做到!如果你反正會為小朋友做,不妨做多份copy!我或者開左學幫你問一下d老師!不過我之前考其他小學時,就算學校無要求,我都會做,因為feel到 ...

[ 本文章最後由 叮叮噹噹 於 07-8-14 12:32 編輯 ]

醒目開學勳章

thanks a lot! and pls check pm thanks!:
原文章由 BB2WONG 於 07-8-14 13:40 發表

PROFILE 我自己有做,你想要個FORMAT睇下可以比個E-MAIL我,我SEND比你睇下!我2個仔都有做,大仔我就KEEP住UPDATE做,因為佢都升小五,到升中也有用!細仔那份我特別著重係個親子關係,因為我細仔唔係好醒 ...

醒目開學勳章

BBSWONG,

唔記得請問你而家一班有幾多個小朋友?:

醒目開學勳章

唔該晒, 我真係好鐘意小班教學, 唔知2/10交表, 可唔可以順便參觀下間學校.. 我住樂富, 唔知要大概幾點搭校車呢?!
原文章由 BB2WONG 於 07-9-17 10:55 硐表

一班有25人,5年級以上會有30人,因為每年都會有插班人!我聽學校講今年會開3班!

醒目開學勳章

多謝晒你話我知呀!
原文章由 BB2WONG 於 07-9-17 12:17 硐表

樂富好近,但我真的不知校車如何?10月2日如果只是說交表,應該沒有得參觀,因為學生要上堂!

我們於11月10日是學校的開放日,早上有崇拜、中午開始有攤位遊戲,歡迎任何人參加!到時你可以如何參觀也可以了! ...

醒目開學勳章

我自己已經打去問左校車 知道由樂富去可以7:50分先上車, 好正呀, 因佢而家讀幼稚園都係返下午班, 如果小學要佢6點幾起身, 我就唔知點可以叫佢, ..傻左.....都未考到, 就諗定...
原文章由 BB2WONG 於 07-9-20 12:15 硐表
唔緊要,我時時上來都為取經,好多時我有料想找就上黎問人,都一樣很多人會樂意回答我!何況我打中字好快,公司又係LOW SEASON。

既然你係全職MUMMY更好,可以多D時間留係學校認識下,好多唔洗上班既MUMMY都去學校幫手!我就只可以 ...

醒目開學勳章

BBSWONG,

我仔仔安排11月3號interview, 你識唔識人可唔可幫我問下interview考d咩呢?

thanks!
原文章由 BB2WONG 於 07-10-2 09:40 硐表

如果由太子去,你可以乘1a或42或70號van仔,不過要係獅子石道下車,由隧道去番食唯先再去agyle球場後巷行去,差不多要10-15min! 或者乘12a 可以係宋皇台公園下車,過馬路就係!又或者在太子地鐵nathan rd(中國銀行門口)乘98c 或7 ...

醒目開學勳章

BBSWONG,

聖三一收左我仔仔啦, 想請問你除左學費, 課外活動外, 多唔多其他雜費要俾呢?我見OPEN DAY樣樣野都要俾錢..另係咪一定唔會多過25人一班?

THANKS!
‹ 上一主題|下一主題