用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖方濟各英文小學 2007-08年SFA小二家長交流站
樓主: phylli
go

2007-08年SFA小二家長交流站 [複製鏈接]

原文章由 JaferMaMa 於 08-7-9 22:59 發表
Hi hoho2000

Thanks for your reply.

What English, Maths and Chinese books would be used for students?

How many teachers for a class if students over 40.

Except the daily homework, would there be a ...

Dear JaferMama,

Here is my reply:

What English, Maths and Chinese books would be used for students?
未派書單

How many teachers for a class if students over 40.
每班最高人數是教署規定,不會超過。

Except the daily homework, would there be any project assignment during the year?

Is it very common for most of the parents arranging study after school time for their children?
不知道

Any idea for school bus route to TKO and how much for a month?
我亞仔沒有坐校車,不清楚。

[ 本文章最後由 hoho2000 於 08-7-10 10:57 編輯 ]
只有眼睛最真

Hi Janetc,

你今天有沒有帶亞仔返學呀?我好像見到你們在學校門口,不過我在車上不能與你打招呼。
只有眼睛最真

原文章由 hoho2000 於 08-7-10 10:56 發表
Hi Janetc,

你今天有沒有帶亞仔返學呀?我好像見到你們在學校門口,不過我在車上不能與你打招呼。

HI hoho2000,
有呀!~ 放學由表哥接佢,所以我冇call保母車車佢返學. 知你係到,約你一齊食早餐,一齊返工啦.
係教堂門口,見到幾位同班媽咪,我認得但唔相識,真無奈.
與其有時間去可惜~ 不如用時間去珍惜~ 珍惜眼前人 :-)

每班最高人數是教署規定,不會超過40人.
我地小一,小二時,唔係45人咩?

[ 本文章最後由 janetc 於 08-7-10 12:32 編輯 ]
與其有時間去可惜~ 不如用時間去珍惜~ 珍惜眼前人 :-)

考試成績

all fans,

你們的小主成績如何?

我們已不奢望她能再入三甲了,故心情比較輕鬆。

相反,她自己昨天比較緊張,始終她在第二段考試跌得很傷。

今段考試她已比第二段進步了不少,本人已很安慰,始終數學較弱。

小女明年升上3A班,希望老師教得好些。

回覆 #16 hoho2000 的文章

hoho2000,

多謝你的回覆, 這可令我早作安排. 3月份有考試, 睇黎都要同公申請豁免出外公幹了, 為人父母真的不易做

原文章由 janetc 於 08-7-10 12:14 發表
每班最高人數是教署規定,不會超過40人.
我地小一,小二時,唔係45人咩?

哎呀,係45人呀,sorry,記錯咗!唔好意思。
只有眼睛最真

原文章由 Pan媽媽 於 08-7-10 13:54 發表
hoho2000,

多謝你的回覆, 這可令我早作安排. 3月份有考試, 睇黎都要同公申請豁免出外公幹了, 為人父母真的不易做

等九月出了校曆表再confirm吧,可能有變gar。
只有眼睛最真

原文章由 phylli 於 08-7-10 13:46 發表
all fans,

你們的小主成績如何?

我們已不奢望她能再入三甲了,故心情比較輕鬆。

相反,她自己昨天比較緊張,始終她在第二段考試跌得很傷。

今段考試她已比第二段進步了不少,本人已很安慰,始終數學較弱。 ...

Hi Phylli,

有進步就好啦,我的退了不少,要回家看看退成點

他好像編在c班,又不能同班啦。
只有眼睛最真

醒目開學勳章

回覆 #589 hoho2000 的文章

小兒今次成績都ok,不過中文就退步了,所以成績便被拉低了,他也是升上3A班。

我那位 "公子" 剛相反, 中文拿了個A, 數學卻拿個B, 跟上學期剛相反, 我七竅冒煙 , 因數學始終比重較多的 (他一定是因不小錯的多), 唉.......所以也因而退了十幾名. 我今年的頭十名 "資優生" 夢 因而也破碎了 ),  白白浪費了頭兩次考試的成果, 唯有希望下年他能再努力過吧!  真慘 (只是我覺得喎)!
因為當我問他有沒有不開心時, 阿仔竟可以精景地回答 : "無關痛癢"喔, 真係要俾個叻人獎佢 , 同埋我差D想 "練" 死佢!!!

原文章由 EmilyBB 於 08-7-11 12:06 發表
小兒今次成績都ok,不過中文就退步了,所以成績便被拉低了,他也是升上3A班。

回覆 #16 hoho2000 的文章

Hi hoho 2000 and all parents of SFA

Thanks for your reply.

My son has been adopted by the school and we are informed to register on Monday.  I still have hestitation whether to accept their offer.

Do you have any preference for the second school?  As there is no "one dragon" second school.

According to the Shamshuipo" school network, which school is your first and second choice.  It seems that there is not many option? Am I right?

If you can share your thought that would be great.

Smilespig

pls advise if your children are happy in this school.Any advise for interview and study in this school. Tks   Smilespig
‹ 上一主題|下一主題