用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無興趣報逢星期一,三,五德福playgroup
go

有無興趣報逢星期一,三,五德福playgroup [複製鏈接]

同囝囝報咗逢星期一,三,五德福playgroup(中文班), 主任話要夠人數先會開班, 有無人有興趣報?
   0    0    0    0

原文章由 LibraMum 於 07-8-29 16:45 硐表
同囝囝報咗逢星期一,三,五德福playgroup(中文班), 主任話要夠人數先會開班, 有無人有興趣報?

請問幾點, 幾多$ 及幾多堂 你個仔幾大, 因我都幫我個仔(兩歲) 找playgroup

thanks
Elaine

原文章由 elaine7697 於 07-8-29 16:56 硐表

請問幾點, 幾多$ 及幾多堂 你個仔幾大, 因我都幫我個仔(兩歲) 找playgroup

thanks
Elaine

me too, how much ? my daughter have 19 mths years
old, pls advise more details.

德福幼稚園暨幼兒園 - Playgroup Class 中文班
地址: 九龍灣偉業街33號德福花園(電話: 27575749)
時間: 逢星期一,三,五 (下午1:30-3:00)
年齡: 歲半至兩歲八個月
收費: 每月計(大概$100一堂)

原文章由 elaine7697 於 07-8-29 16:56 硐表

thanks
Elaine

德福幼稚園暨幼兒園 - Playgroup Class 中文班
地址: 九龍灣偉業街33號德福花園(電話: 27575749)
時間: 逢星期一,三,五 (下午1:30-3:00)
年齡: 歲半至兩歲八個月
收費: 每月計(大概$100一堂)

原文章由 celinapang 於 07-8-29 19:18 硐表

me too, how much ? my daughter have 19 mths years
old, pls advise more details.

原文章由 LibraMum 於 07-8-29 16:45 硐表

我之前都打去問過啊,佢叫我8月尾再打去.係唔係有得報啦.不過個時間唔係咁好.因為我個囝佢要訓覺.不過我都會同佢報.你地之前有冇人上過啊?

mattew1688,

佢已經出咗playgroup schedule 喇, 我囝囝宜家都係兩點幾瞓覺, 唯有到時再同佢調節吓啲時間囉, 因為會婆婆同工人帶佢番playgroup, 近啲會方便啲.

原文章由 matthew1688 於 07-8-30 12:26 硐表

我之前都打去問過啊,佢叫我8月尾再打去.係唔係有得報啦.不過個時間唔係咁好.因為我個囝佢要訓覺.不過我都會同佢報.你地之前有冇人上過啊?
‹ 上一主題|下一主題