用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) 2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎(Part II) ...
樓主: Huisys
go

2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎(Part II) [複製鏈接]

吓...Cyrusmom....會唔會好失望呀....

至少我哋BK媽就會囉....

原文章由 CyrusMom 於 07-10-11 22:46 硐表
Hi,

Cyrumom 報到呀! 呢排勁忙,唔知去晤去到學校旅行

該燴囉...........人呀

我都兩日前唱咗......冰封咗條網線.......無人上嚟~~~~~

原文章由 Cassey 於 07-10-11 22:48 硐表
9s....唔好喊~唔好喊~
可能妳無我唱得咁凍...下嘩.....

早呀,親愛的,

唔係唔想上黎..但早幾日...日日襟個回覆制....半粒鐘都重係load緊果個版頭....咁可以點吖???

等唔切又有野要做咪唯有即襟"x”呢個制囉...

原文章由 heiheikeikei 於 07-10-12 01:00 硐表
該燴囉...........人呀

哇....妳一點先嚟唱歌.....
緊係冬眠緊啦.....

原文章由 heiheikeikei 於 07-10-12 01:02 硐表
我都兩日前唱咗......冰封咗條網線.......無人上嚟~~~~~

唉,不如開新版試試...因為click去另外d topic好似快d...

雖然bk話而家冇回應2000ge限制...但因為實在太慢....即管試試啦..

唔係悶到d mami走哂唔黎就弊喇.................

新part在此..希望可以load返快d~~

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?test=&tid=1164066&pid=19350041&page=1&extra=#pid19350041
‹ 上一主題|下一主題